Tatil & Seyahat Bu pazar nereye gitmeyi düşündünüz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu pazar nereye gitmeyi düşündünüz? neredesiniz şuanda ben deniz kenarına gitmeyi düşünüyorum arkadslarla Güncellemeler+1 yıl teşekkür ederim soruyu beğenen 2 kisiye Güncellemeler+1 yıl Ay gezmek ne güzel 😌🤣🤣keşke her gün gezse. Bu pazar nereye gitmeyi düşündünüz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Hiç bir yer sanırım 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl dun cok gezdim bugun biraz yatip uyumak istiyorum 😴 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Dinlen canım Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı. Dışarı çıksam güzel olabilir.Antraman yapsam daha güzel olur.Ama yatakta internette takılıyorum.. 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Evdeyim ank of of xeniz kenarinda zevismekte harika olur deneyin size tavdiyem 0 5 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Gerek yok öyle saçmalıklara Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Sacmakikmi gulerim 😅 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Evet gül Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😅😪😠😠🤬 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😅😅😅haa Yorumla
ahmetklyy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl pazar günleri pazartesiye hazırlık günü benim için can sıkıntısı ile değişik ruh halleri arasında geziyorum ben pazarları tek başıma :D 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı. Dün deniz kenarına bisiklete binmeye gittim. Şimdi bugün bilmiyorum 😀 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. Bugün koşu yapmayı planlıyorum arkadaşlar ile spor yapmanın faydalarını görmek lazım 0 0 Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Göl kenarında plan yapmıştık ama farklı yerde buldum kendimi 🙂 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl benıde goturun hayrınıza cok yalnızım 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl 🤣 çoktan gezdik Deniz kenarı kafe falan eve gidiyorum artık Yorumla miaovv +1 yıl bi dahakine unutma ha Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evde yatmayı düşünüyordum öyle de oldu zaten 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belki gezmeye giderim yarın 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl İstanbul çengelköy öğlen balık ye kahveni. iç 0 0 Yorumla
Yamaç3555 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben zaten oradayım bi taraf deniz bi tarafım doğa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hiç bir yer sanırım
dun cok gezdim bugun biraz yatip uyumak istiyorum 😴
Dinlen canım
Dışarı çıksam güzel olabilir.
Antraman yapsam daha güzel olur.
Ama yatakta internette takılıyorum..
Evdeyim ank of of xeniz kenarinda zevismekte harika olur deneyin size tavdiyem
Gerek yok öyle saçmalıklara
Sacmakikmi gulerim 😅
Evet gül
😅😪😠😠🤬
😅😅😅haa
pazar günleri pazartesiye hazırlık günü benim için can sıkıntısı ile değişik ruh halleri arasında geziyorum ben pazarları tek başıma :D
Dün deniz kenarına bisiklete binmeye gittim. Şimdi bugün bilmiyorum 😀
Bugün koşu yapmayı planlıyorum arkadaşlar ile spor yapmanın faydalarını görmek lazım
Göl kenarında plan yapmıştık ama farklı yerde buldum kendimi 🙂
Sana neden cevap veremiyorum
benıde goturun hayrınıza cok yalnızım
🤣 çoktan gezdik Deniz kenarı kafe falan eve gidiyorum artık
bi dahakine unutma ha
Evde yatmayı düşünüyordum öyle de oldu zaten
Belki gezmeye giderim yarın
Bu Pazar Ankara’ya Gitmeyi Düşünüyorum
Evde olmayı düşünüyorum 🙄🙄😐
Üsküdar’a sahile inerim kahve içmeye
Ehliyet sınavına gidicem
İstanbul çengelköy öğlen balık ye kahveni. iç