asla kabul etmezdim
eşimin hatrı icin kabullenirdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hep beraber planlamışsak tamam ama sadece ikimiz planlamış isek olmaz. Özel bir tatil yapacaksak özel olarak eşimle giderim. Aileyle yapacaksak zaten daha önceden plan yaparız
Balalyının özel anlamı var, normal bir tatil değil bu, gelmemeri lazım tabi bırakinda çiftler biraz orada rahat etsin güzel anılar bitirirsin.. daha sonra tatil planı aile ile yapılabilir..
Cevap
14Cevap
İstemezdim
Bunu kabul etmek bile başlı başına hata. Oldu olacak ben tek kalayım onlar beraber kalsın. Hatta ben gideyim onlar yapsın tatilini. 😌
Balayı tatilden ayrıldığı için bu süreçte bunu sormaları bile hoş bir durum değil. İlerleyen zamanlarda birlikte tatil yapmaları uygundur.
Fotoda ki sizseniz mutluluklar eğer. Hiçbir yakın akraba bu özel zamanda olmamalı bana göre.
Bir sonraki sene dahi Olmaz , Bizim Özelimizi Kim Olursa Olsunn Kesinlikle Karistirmam. Tatile gitmek isteyen Istedigi yerew gider. Balayi ve ya Bas Basa Tatilime kimse Karisamaz ve Karisttirmam. Isterse Konusmasinlar. Hayat Benim Kararlari ben Alirim Digerleri teklif verebilir , Fikir beyan edebilir Karari Ciftler Verir. Ben Hayir Diyorum Hele gene balayi Icin
Kabul etmem tabiki..
Bu kadar şuursuz bir insan yoktur bence 😃
Gelsinler amaaaan. Djdjfjf Ama gece kulaklarını kapatacaklar
1 ay sahalardan uzak kalirsin der esimi tehdit ederim😄
Saçmalık. Dizlerini kırp otursunlar evlerinde. Bir sonraki sene ye kadar benimle iyi geçinirlerse hep beraber tatile gideriz zaten.
Valla süper olur. K. Peder arabayı sürsün. Kaynana yemekleri yapsın. Baldız da çantaları eşyaları taşısın. Enerji lazım Bizi yormasınlar
o kafada bir aileye sahip biriyle evlenmem pek mumkun degil gibi...
Hep beraber gitsekte kızlarıyla çok vakit geçirebileceklerini sanmıyorum. Biraz meşgul oluruz
Karşı tarafa baba vs demem dayı tatile başka yere git derim. herkes haddini bilecek.
Sjsjsjsjs çok saçma baş başa kalmak için çıkılan tatile eşin ailesinin gelmesi çok abes durur
Balayı sonuçta gelmelerini asla istemem kabul etmem de onun dışında başka bir zaman tatile gideriz
Biz balayini onlarla geçirdik zaten 🤨😒
Paramız gitmesin diye 🤭
Benim tercihim değildi mecbur bırakıldım 🤭😂
Siz gidin ben gelmiyorum derdim
Yuuuh artık derim ne diycem ailesinin ne işi var. Saçma yani
Kizlari ile evlendim ailesi ile degil derdim.
Haydaaa , balayı iptal
Bari ortamıza yatsınlar mk
Bizden ayrı takılcaksalar okey
Gelmesinler kafayı yedirtmesinler insana😏
Balayına olmaz, farklı bir zaman ok…
Masraflarına karışmam gelecekse gelsin sorun etmem
Onlara başka yerde ayrı bir tatil ayarlarız
Onlar gitsinler ben evimde otururum
Sadece 4 harf "hoşt!"
Öyle saçmalık mı varmış aaa
Iyi gelsinler😂
kabul etmem