Güney Koreye gideceğim ne yapmaliyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Güney Kore'ye gidecek olsaydım iyi bir araştırma yapardım. Farklı kültür farklı insanlar farklı yaşam tarzlarına ayak uydurmak kolay değil. Gezecegik yerlerin listesini ve planlamasını yapardım ama genelde spontone gelişirdi. En azından nereleri gezecegimi nereleri gormem gerektiği hakkında bilgi sahibi olurdum. En önemlisi ise restoran araştırması yapardım. Yemek kültürümüz çok farklı ve isimlerini bilmediğimiz yemekleri içeriğine bakmadan yemek istemem açıkçası. temizliğine ve titizliğine önem verdiğim benim icin normal olan yemekleri tercih ederdim. Bir yere gideceksem oranın dilini bilmem gerek veya ortak bir dil ogrenirdim ingilizce gibi. Rehberle gezmeyi sevmiyorum 😊 Kalacağım yerde çok önemli tabi butun tatilimin en ucra köşede gecirmek istemezdim. Onun icin ekstra bir araştırma yapardim
Jeju adası, Han Nehri, N Seul kulesi vs. buraları canlı canlı görmek nasıl mükemmel geliyor, gitmişken muhakkak gezmelisin. Batı sarayı olarak bilinen Joseon hanedanlığı zaten büyüleyici görünüyor.
Sonrasında yemekleri...
Burada denedim merak ettiklerimi ve bayılmıştım fakat yerinde yemek bambaşka olurdu, Ramen, tteokbokki, kimbap, bibimbap, japchae ve sokak lezzetleri, özellikle balık keki.🤌
Çoğu yemeği damak tadımıza çok yakın zaten, aç kalmazsın sadece kendine bir liste hazırlayabilirsin, ki neyin ne olduğunu bilerek yemek daha iyi olabilir senin açından. Diğer türlü bolca böcek ve tuhaf görünümlü deniz ürünleriyle karşılaşman da fazlaca mümkün...
Rica ederim.💫
Hayır gitmedim doğasına, yapısına, yemeklerine ve dizilerine fazla ilgim var. Gitmek nasip olur mu bilmiyorum, hayat...🤷♀️
Teşekkür eder şimdilik fazla imkansız görünüyor.😄🤷♀️
Teşekkür ederiim.💫
Kanka gidince soru at mesela merak ettiklerim şunlar
Orada yerel sim kart alıp kullanılabiliyor mu
Fiyatı kaç para ne kadarlık İnternet var içinde
Kaç tane hat alabiliyoruz
İkinci el telefonlar kaç para en az 3gb ramli
En ucuz ahır bulmak zor oralarda ama ahır kadar kötü bile olsa öyle yerler kirası ne kadar.
Bana bu bilgiler yeterli öğrenirsen çok sevinirim
Karantina kalktı mı? Turistik olarak mı gidiyorsun yoksa iş vs. amaçlı mı? Turistik gidiyorsan karantina var diye biliyorum,1-2 hafta karantinada kalıyorsun.
Aa bunu bilmiyordum. Ben de Karantina var diye orada Norveç'e gidecektim :D Teşekkür ederim o zaman iyi yolculuklar :)
Evet.. Ben de schengen vizesi aldım geçen ay, Temmuz sonunda italya, ardından almanya ve sonbaharda da norveç yapacaktım ama güney korede seyahat serbestse oraya geçeceğim direk. Norveç sonraya da kalabilir :D
Kaç hafta kalacaksın? Bir de ne kadar bütçe ayırdın?
Cevap
10Cevap
Kim jea wook u görürsen selam söyle))
Hayatta başarılar..
noodle yeme de baka bi şey istemem türk yemekleri yapsan kafi gelir
seulde han nehrine mutlaka git
Busan Türk şehitliğine de git
Biri tanışalım falan derse ondan küçğksen elini uzatayim demə ihanet olarak algılar
Kötü algılar yani
1 sebeke daha çökertildi Son dakika Evlilik vaadiyle saf efendi adamları dolandıran dolandırıcı 20 kadın tutuklandı müebbet alırlar inşallah içlerinden bir kşar da utanmadan diyorki yine yapacam diyor
Ac haberlere bak az
Onu geçtim elinde net var hiç mi önüne çıkmadı haber
Seni de mi dolandırdılar her sorunun altına yazmışsın bu haberi hdgdydxvxbsgwgwy
Bana öyle birsey yapabilecek kadın anasından doğmamış herkes görsün uyansın maksat
BTS konserine git kesinlikle bir de orada k pop la alakalı magazalar ozel yerler vardır oralara da git yani BTS e dair ne var ne yoksa git😂😂😂
Gez toz alışveriş yap gel. Güzel bir kız da ayarla istersen.
Memleketten giden gidene. 😃
Gençlik gidiyor artık. İki kuzen gönderdim bende Avrupa'ya. Ev arkadaşımda yakında gidiyor. Selametle kardeşim. Yeni bir hayat kur orada ne diyeyim.
ulan hayallerimi yaşıyosun be pis kıskandım şimdi haaa
Taciz olayları çok oluyormuş dikkat et kendine
Her ülke dört dörtlük değil işte ☹️
Tacizin cinsiyeti yok ki daha çok kadınlara tabi ama sen yine de dikkat ef
Rica ederim sende dikkat kendine umarım çok güzel geçer vaktin görüşürüz
Ya çok güzel bende isterim
YouTube'dan videolar izleyebilirsin iyi gezmelerr
Bilemedim o zaman oraya gitmiş birini bulman lazım
Bence yemeklerini dene direk
Beniiiii allllll gidekkkk
Butun masraflar senden ama
Biletler 10 14 bin araligii cok pahali
Ooo cusssssss
Tamam bana da al gidelim diyorum ciddiyim
Hayatını yaşa
yemek bol ye street food
hepsinin tadi degisik bazilari türk mutfagina yakin kücük bisey alip dene sevmessen baska bisey ye
etın helal olması gerekıyomu sızce ve acı severmısın?
cünkü helal et zor bulunuyo
gimbap bibimbap bulgogi google a korean helal foods yazarsan geliyo bisürü sey
Samsung'a git sizin için geldim de
Beni de gotür valize sığarım
168 im
son heung mini kaçır 100 m bonservisi var
İner inmez Kuzey Kore'ye geç
Ladyboy lara dikkat dkdkdmdm
Bangkok mahallesi var merkezde🤪
Bence de
gidince öğrenirsin eğlenceli dir.
Benide götür ya