İstanbulu gezmek için İstanbulun hangi ilçesinde kalmak mantıklı ulaşım açısından heryerde yakın olan yerler nerelerdir.
Gitmeyi en çok istediğim yer İstanbulKızlar Bir Adım Öne boğaz
Gitmeyi en çok istediğim yer İstanbulKızlar Bir Adım Öne boğaz
tabi ki ikisi de değil.
bütçen nedir otel için bilmiyorum ama tarihi yarımada dururken Ortaköy de Üsküdar da vasat kalır.
mimari seviyorsan muhakkak Aya Sofya ve Süleymaniye camisini gezmelisin ayrıca hipodrom ve civarı gerçekten güzeldir. Kapalıçarşı'ya kesinlikle uğra derim. boğaz hattı içinde boğaz turu yapabilirsin. boğazı yukarıdan görmek istiyorum dersen de ulus parkına akşam vakti git ve boğazı ışıklar altında baştan ayağa izle oradan
Peki ozaman Hangi ilçeyi tavsiye edersin
Sabiha ya inicez
Ortaköy’de Üsküdar da iyidir.
Tek farkı Ortaköy Avrupa Yakasında Üsküdar Avrupa yakasında. Boğazda karşı karşıya. Daha sakin yerler aranıyorsa Üsküdar derdim önceden olsa ama şu an öyle değil. Kızkulesi için ya da Boğaz İçin Üsküdar iyi. Kumpir ve Boğaz manzarası İçin Ortaköy.
Cevap
19Cevap
Üsküdarda kal Çünkü her yere ulaşımı var
Karşıya geçmek kolay Anadolu yakasında kadıköye bağdat caddesine yakın Karşı için beşiktaşa nişantaşına etilere maslaga ortaköye gecişin kolay İster metro ister deniz yolu daha rahat
İkisi de sahilde zaten. Sen sahili mi seviyorsun tarihi yerleri mi?
Hic gezmedim İstanbulu okadar çok istiyorum ki 4 gün kadar kalmak isterim
Hem sahil hem tarihi yerleri ziyaret etmek isterdim
Hmm kalacak yerin var mı?
Otel mecburen
Hmm boş yere para verme otele bence.
Toplu ulasim hakkında cok bilgim yok. Genelde her yere arabayla gidiyorum ama sanirim ortakoy daha mantıklı gibi geliyor.
Ortaköy alem yeri dar sokaklar vs Üsküdarda gezilecek yerler vardır daha iyi
Ortaköyde kal nerden geleceksin?
Yurt dışı
Evt
Kadıköy’de ucuz oteller var en iyisi orası
Otel önerisi var mı peki veya hangi sayfaya bakabilirim
Otel önerim yok. Çok ucuzlarına kaçma kerhane gibi kullanılan oteller var Birgün başıma geldi otel sahibini dövüyordum nerdeyse.
Ülkem güzelde keşke güvenilir ve dürüst olsa insanımız. burada türkler böyle türkler söyle dediklerinde üzülüyorum bise diyemiyosun çünkü gerçekten çok fazla kazık atan çok fazla saf ve temiz olanları kullananlar var kadın ticareti dövme sövme küfür.. Dolandırıcılık.. Aşırı üzücü bi durum..
Bunlar dünyanın heryerinde var
maalesef
Yardımcı olabilirim İstanbul'da yaşıyorum
Soru açık ve net
burada gezmek için diyorum
Nerde kalırsan kal her yeri gezebilirsin
Imkanin varsa ortakoy tabi 😁
Arada ki fark nedir neden Ortaköy sence
Ikisinide gez vapurla gecersin
Mantıklı
Evlimisin
Ortaköy