Niğde mi? Kırşehir mi? Kastamonu mu? Tercih yaptım da kararsız kaldım?
Yaşayanlar veya okuyanlar yardımcı olabilir mi ya?
Teşekkürler...
Yaşayanlar veya okuyanlar yardımcı olabilir mi ya?
Teşekkürler...
En iyi üniversiteler sıralamasında üçü de 0- %50'lik dilimde yer almış. Yani üçü de aynı kalitede. Bu durumda şehir olarak en yaşanılabilir yere bakacaksın. Çoğu Kastamonu demiş. Doğrudur herhalde. Eğer üniversiteyi beğenmezsen ortalamanı yüksek tutup istediğin başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsin. Başarılar dilerim kardeşim. 😊
Rica ederim. En iyi görüş için de teşekkürler. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊
Çok sevindim. 😊
Merhaba. İstediğin yer geldi mi kardeşim?
Çok sevindim, hayırlı olsun. Kütahya'yı sevmezsen kendi istediğin yere yatay geçiş yaparsın. Hayat boyu başarılar dilerim. 😊
Ortalamanı yüksek tutarsan, alttan dersin kalmazsa evet yapabilirsin. 😊
Bir de ösym puanıyla yatay geçiş var, orada derslerde başarı şartı aranmıyor. Ama senin puanın gitmek istediğin üniversitenin puanına eşit olacak ya da o puandan yüksek olacak. Bu yatay geçişi de yalnızca 1 kere yapabilirsin.
Rica ederim. 😊
Kirsehir yazma bence. nigde guzel bir yer ufak ama eglenceli. Kastomunuda idare ederr ama yine ogrenci vardir ogrenci mekanlari falanda vardir. Okul olarak ise 3ude cok farkli degil birbirinden
Kirsehir küçük bir şehir bayanlar açısından kesinlikle barınma sorunu yok ne varsa bayanlara yönelik ama büyük şehirden geliyorsan ilk başta sıkılırsin sonra 'dan alisirsin.. kastomunu güzel şehir üniversitesi nasıl bilmiyorum
Tamam. çok sıkıntı cekmessin hangi bolum
Niğde iğrenç bir memleket. Kırşehir de küçük şehir burada en iyi tercih kastamonu..
Cevap
14Cevap
Kastamonu sıcak ama güzel + diğerlerini bilmiyorum..
kütahyaya gel ben seni beslerim :) kastamonu güzeldir karadeniz
3ünüde yap hangisi tutarsa 30 tercih hakkı var zaten :D
:D anadolunun en kötü en yobaz sehirleri die biliom
Kastamonu ders calısmak ıcı n uygun sosyallik yok dıgerlerı bılmem
Kırşehir çıkrsa yardımcı olurum :) ordayım
bir kırşehirli olarak tabiki kırşehir
yaşamadım ama kastamonu
4. şıkta olaymış keşke :D
kastamonu daha gelişmiş diğer illere göre
kastamonu
Niğde candır
Kırşehir 😊