3 üde eğlenceli. Kesinlikle deneyimle sörf te, yamaçparaşütü de. Daha da güzel şeyler deneyimlemek istersin. Güzel sporlar 😊 bunlar, anlayışın çok güzel.
Yükseklik korkusu olan pilot arkadaşlarım var 😂 af kule manastırı balkonuna çıktık. Balkonun duvarlarına yapılmış duruyor. Ne yapıyorsun dedim. Yükseklik korkusu varmış. Ben bu adamla 4000 mtre yükseklikte uçuş yapıyorum. 😂 Yükseklik korkusu olmaz, uçarken 😊
Yükseklik korkusu olup, Cesaret eden çok insan da var. Yükseklik korkusuyla alakası olmadığını inince söylüyorlar. Uçurdupum kişiler bir kez daha yapmak istediklerini söylüyor.
Öl dese öleceksin. 😂 Uçuşa çıkıcaz. Daha ilk yılım. Müşteriyle dağın ucuna inicez. Abi kolumdan tut dedim. Ben de paraşütü taşıyorum. İndik. Adamın kolumu bırakması lazım. Abi kolumu bırak. Bırakmam. Abi bırakta hazırlanıp uçalım. Bırakmam. Böyle uçalım. Abi olmaz. Bırak kolumuda, uçarken kolumu kullanayım. Olmaz. Böyle kullan. Abi 😂 delimisin, oturalım da başbaşa manzara izleyelim. Romantik bir anımız olsun 😂 😂 bize yardımcı olacak şöför vardı. Onun kolunu tuttu. Uçana kadar
Kusanlar oluyor. Onlar fena. Miden bulanırsa bana söyle, ben sana torba vereceğim. Tamam. Şap Şap Şap, ya evladı. Maskem olduğu halde kokuyor. Yüzüme sıçradı. Bacağımdan aşağı doğru sıcak bir sürtünme hissediyorum. Hiç seksi değil. İçim kıpır kıpır. ya demedim mi ben. Tabii Türkçe anlamıyor. Sorry sorry diyor. Sorini içinde tutsan daha iyiydi