Tatil & Seyahat Size bedava istediğiniz ülkeye gidebilme 😮 şansı sunsalar nereyi seçersin? Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben İngiltere isterdim oraya hiç gitmedim daha peki ya siz nereye gitmek isterdiniz?🤔❤️ Size bedava istediğiniz ülkeye gidebilme 😮 şansı sunsalar nereyi seçersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu aralar Fransa'ya kafayı taktım şöyle bir eyfeli görüp geri dönsem fena olmazdı 0 0 Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Orası da bi memleket sonuçta, para olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez. 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bedavaya gerek yok istediğim ülkeye gezebiliyorum 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İngiltere'ye gidip insanlarla pratik yapardım. 0 0 Yorumla
whereizmymind Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İtalya istemiştim İtalya'dayım. :D 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. Sen nereye ben oraya 🤷♂️😳 0 0 Yorumla
kullanicikişi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kore blanpink le tanışmak isterdim ben blinkim de 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Papua Yeni Gine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu aralar Fransa'ya kafayı taktım şöyle bir eyfeli görüp geri dönsem fena olmazdı
Orası da bi memleket sonuçta, para olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez.
bedavaya gerek yok istediğim ülkeye gezebiliyorum
İngiltere'ye gidip insanlarla pratik yapardım.
İtalya istemiştim İtalya'dayım. :D
Kanada - Avustralya - İsviçre
Belirli biryer olmazdı dünyayı gezmek isterdim
Sen nereye ben oraya 🤷♂️😳
Güney Kore olabilir
Kore blanpink le tanışmak isterdim ben blinkim de
Edinburgh
Amsterdam
İtalya
Amerika
İsviçre
Norveç