Gençken imkanımız da zamanımız da yoktu. Hep çalıştık. Şimdi 30lu yaşlarımın sonlarındayım. Gezip tozacak kadar param ve zamanım var ama... Aması var işte. Bu yaşlarda nerede takılabilir ve nerede eğlenebilirim? Ankara için mekan ismi de söylerseniz sevinirim. Alternatif tavsiyelere açığım.
Oldum olası öyle yerlerde işim olmaz. Asosyal birisi değilim ama düğünleri bile sevmem. Yani bir yere kadar dayanabiliyorum. Ben için eğlenmek bir deniz kenarında ormanda yani doğada sevdiğim insanlarla takılmaktır. Mümkünse mükellef bir sofra. Muhabbetler edilir, yemeğin üstüne biraz dinlenilir.
Ortamda tanıştığın kadınlar. Eskort nedir yaa. Parayla olduktan sonra paramı şey yapmış olurum. Orta yaş gezmeleri ören yerleri doğa offroad falan bunun gibi şeyler
Rotanı belirle sen çizeriz. Orası kolay. Senin gibi bir arkadaşım vardı. Edip diye para var elemanda ortam yokk. Şimdi bir açıldı pir açıldı kabak çiceği gibi boynuz kulağı geçti.
Benim öyle abartılı bir param yok. İyi kötü clup ortamına yeter. Ben de ortama girince iyiyimdir de uzun zamandır işe gömüldüğüm için idmansız sayılırım. Ortamım da pek kalmadı.
Yavaş yavaş ortamı kendinde kurabilirsin? Akşamları haftasonları ufaktan ufaktan takıl ben öyle yaptım ilk zamanlar. Para avcıları var birde Clup'lerde zamk gibi. Yapıştığı zaman bırakmazlar
Bir kadın sana abi diyorsa konu kapanmıştır. Zaten minik kadınlar da çok hoşuma gitmiyorum. Yaşıtlarımla takılmak istiyorum. Senin Ankara'da bildiğin mekanlar var mı?