Tatil & Seyahat Ankara‘da gezilecek yerler nereler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ankara‘da mutlaka gidilmesi gereken yerler neresi?Hem gezilecek yerler olabilir veya önerdiginiz bir lokanta/cafe de olabilir Ankara‘da gezilecek yerler nereler? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
qmuhsin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl dha iki gün önce ordaydım... ankamall, anıtkabir, cumhurbaşkanlığı külliyesi, tbmm vb gezdim aşırı hoştu.. sanada gençlik parkını tavsiye ederim etrafında da bir sürü cafe restoran var ztn 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Eymir gölü bugünün en güzel yeri olabilir. Yürüyüş ve doğa ile iç içe. 0 0 Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aspavaya mutlaka git yemek için :) Anıtkabiri gezebilirsin. Tunalı Bahçeli buralar da güzeldir takılmak için 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ankara güzel bir yer değil, Antalya ya gel 🙂 0 2 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Ankara’dan Antalya’ya gelen ben shhshsh Yorumla BEAUTIFULVICTIM +1 yıl @feyziiihüsnü ben antalyalıyım, bir kez Ankara'ya gelmiştim Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. @tayyara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dha iki gün önce ordaydım... ankamall, anıtkabir, cumhurbaşkanlığı külliyesi, tbmm vb gezdim aşırı hoştu.. sanada gençlik parkını tavsiye ederim etrafında da bir sürü cafe restoran var ztn
Eymir gölü bugünün en güzel yeri olabilir. Yürüyüş ve doğa ile iç içe.
Aspavaya mutlaka git yemek için :) Anıtkabiri gezebilirsin. Tunalı Bahçeli buralar da güzeldir takılmak için
Tarif edilerek zor olur kendi kfna göre takıl bence
Ankara güzel bir yer değil, Antalya ya gel 🙂
Ankara’dan Antalya’ya gelen ben shhshsh
@feyziiihüsnü ben antalyalıyım, bir kez Ankara'ya gelmiştim
Cok var ama niyetliysen yorulma
Hamamönü
@tayyara
Ben gezdireyim seni😉
anıtkabır
Araban var mi