Görgüsüzdür. O kadar iyi yerlere gittim pahalı şeyler attım 1 kez story e atmadım ahhahshd sosyal medya kullanmıyorum ama ben kendimi bildikten sonra bana ne
Evli bir arkadaşım var. Eşiyle şehir şehir geziyorlar ve her gittiği yerde sayısızca story atıyor. Yedikleri, yaptıkları, aldıkları her şeye varana kadar yani.. Hem instagramda hem de whatsappta.. Hevesini kırmak istemiyorum, yine bir şey demiyorum ama bu sonradan görmüşlük/görgüsüzlük değil mi?
'Tamam bi koca sende var, sadece sen zenginsin, her yeri gezmişsin bravo.' dememizi bekliyor herhalde. Yeni gelin modundan mı çıkamadı anlamıyorum, evleneli de 1 sene olmuş 🤦🏻♀️
Benim hoşuma gidiyor şahsen paylaşımları görmek. Gidemediğim yerler için tavsiye alabileceğim referanslar oluyor. Herşeyi de kıskançlığa yormamak lazım ya da görgüsüzlüğe gibi 🥳😇
@mirayamadertliolan pardon da soru var altında da bir kadın resmi var ayrıca kadınlar erkeklerden çok daha paylaşım yapıyor sosyal medya da açık ve bariz olarak ilgisiz tipsiz ilgi delisi her bir beğeniyi delice girip bakan tipsiz modeller 😎
Altında kadın olması kadınlar üzerinde yorum yapman anlamına gelmez bu bir. İkinci olarak da kadınların sosyal medyayı fazla kullandığı evet, olabilir ama onlara bu şekilde görgüsüz muamelesi yapamazsın çünkü bahsettiğin çoğu kadın senin yorumunu bir erkeğe yapmayacak kadar bilgili ve kendinde, buda iki.
@mirayamadertliolan lafının arasından mı geçen yoksa başka bir aranda geçen kişiler mi bilmem her hangi bir arandan da geçmeye niyetim yok aralarını al da git 🤣