Tatil & Seyahat Almanyaya gitcek olsanız 🤔 vatandaşlık düşünürmusunuz? Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tabi baya şartları var int araştırabilirsiniz... Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? ❤️ Almanyaya gitcek olsanız 🤔 vatandaşlık düşünürmusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Yani batı Avrupa ülkelerinden birisinde olsun isterdim. 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Düşünüyorum Tabikide Almanya’da Yaşayacağım Bi İş Bulup Çalışıyım Para Biriktiriyim Ondan Sonra Reis Yolcu 0 0 Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Orada bizdeki gibi taaaak diye vermiyorlar vatandaşlık.he ama tabii olmak isterdim. Tc vatandaşlığının değerini sağolsun bitirdiler 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Nokdu daha gitmedinmi gecen gidiyordunya nazli 0 4 Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Daha var hafta sonu Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Hin kacgunckalacan belimi Yorumla Nazlı_Kor06 +1 yıl Belirsiz ama 1 ay geçecek Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Oh neguzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani batı Avrupa ülkelerinden birisinde olsun isterdim.
Evet Düşünüyorum Tabikide Almanya’da Yaşayacağım Bi İş Bulup Çalışıyım Para Biriktiriyim Ondan Sonra Reis Yolcu
Orada bizdeki gibi taaaak diye vermiyorlar vatandaşlık.
he ama tabii olmak isterdim. Tc vatandaşlığının değerini sağolsun bitirdiler
Aklımda olan bir şey.
Nokdu daha gitmedinmi gecen gidiyordunya nazli
Daha var hafta sonu
Hin kacgunckalacan belimi
Belirsiz ama 1 ay geçecek
Oh neguzel
fazla vatandaşlık göz çıkarmaz
Eğer orada aile kurabilirsem düşünürüm,
Götürsene beni