kendi şehriniz için aynını hissediyor olabilirsiniz mesela.. ben istanbulu çok severim, ölene kadar da burada yaşamak istiyorum fakat son 4 senedir hiç şehir dışı filan yapmadım, bu da beni boğuyor. bir 10, 15 gün farklı bir yere gidip üstümden bu şehrin enerjisini atmak istyorm ama işte tatil şehirleri de çok pahalı. 1 hafta bile yeter aslnda zaten uzun kalırsam kesin geri dönmek isteyecem..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzun süre kalınca bütün şehirlerde bu ağırlık olur. Bizim orada coğrafya tam kendini yenileme ve deşarj etme kabini gibidir, öneririm.
Karadeniz mi
Evet ama doğusu değil
hmm
Tabiatın kalbi diye bilinir her yerde…
İstersen detay da anlatırım, 1’den 81 plakaya kadar hepsi burada
İstanbulun farklı bir ambiansı var ben hiç ayrılamıyorum
ayrılmak derken uzun süre yani bir ay filan ayrılsam ben de koşa koşa dönerim. daha önce yaşadm ama şu son 4 senedir İstanbul dışo hiç yok. bu da zor
Ben sadece tatile gidiyorum İstanbul dışı ama dönüste o sınırdan girince rahatlıyorum.
işte ben de onu istiyorum. bir haftalık tatil
Geziye geldiğimde bende de öyle olmuştu heralde trafikden ve insan kalabalığından.
yok ya biz alışız o kalabalığa ama son 4 senedir dıları çıkmamayınca da böyle oluyor insan. Sıfır yani bir fün bile ayrılmadm son 4 senede
fün=gün
Peki neden ayrılmıyorsun hem de 4 sene! 4 senede yurdun yarısını gezdim nerdeyse ama sen yerinden kıpırdamamışsın.
hayat şartları diyelim. e bir de malum 2 senemiz coronaya gitti zaten
Bende pandemi ters etki yarattı, daha çok gezdim gittiğim yerlerde kimseler yoktu nerdeyse tekdim, sanırım pandeminin tadını benden başka çıkaran olmadı, ticariler haricinde.
galiba evet pandemi fena girdi bana 😂😂
İşyerimden görevli belgesi alır onunla giderdim her yere.
nereleri gezin pandemi döneminde peki. anlat en azındna dinleyerek mutlu olalım 😀
Karadenizin tamamı özellikle trabzon uzungöl, tokat, sivas, Hakkari, Şırnak, Ankara , İstanbul, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay.
süper iş
Gezmekten yoruldum ve senin gibi 10 aydır şehirdışına pek çıkmadım.
10 ay bir şey değil ya benle kıyasta😂
10 ayda işe girdim izin almayım diye.
normalde nerde yaşıyorsun
Gaziantep
İstanbuldayken kaçmak istiyo insan, başka şehire gidincede ufacık kafes gibi geliyor ama İstanbul'da yaşamak gerçekten dert
evet biliyorum daha önce yurtdışına çıktım iki hafta sonra artık geri dönmek için cna atıyordum. yine de bu kadar uzun aynı şehirde olmak da yorucu. birkaç gün kaçmak lazm
Çanakkale tarafları çok kafa dinlendirici oluyor şahsen bende düşünüyorumda bakalım, senin aklında neresi var?
ben antalyayı çok istiyorum ama çok pahalı ordaki oteller
5 yıldızlı otel dersen evet, ulaşım bile pahalı artık, benzine ortak olacaksan götüreyim :p :D
valla bir üç ayırmıyorum. ama yani en aşağı bir kişi için 5/6 bin gerekecek
Daha uyguna getirirsin, kalacak yeri sadece kalacak yer olarak görürsen 2-3 'e de halledilir
en aşağı otel 400 tl filan. bir haftaya çarparsan çok. bir yol parasıdır yeme içmesidir.. masraf valla. ama bakalım hayrlısı. umarım olur
Gizli olmasan mesaj atar sana daha uygun plan yapardımda
İstanbul dan cik gel Ankara 'da gezdireyim seni
ne güzel olurr 😍
Senle her şey güzel olur prenses passasla turlariz ankarayi
Zor bir şehir Allah yardımcın olsun
sağolasın
Sende uzaklaş tatile git diyeceğim de çalışıyor musun
Nereye gitmek istersin mesela
ne bileyim antakya olur mesala
antalya
Evet güzel olabilir. imkanın varsa git 😊
Bu yaz öyle yapacağım