Tatil & Seyahat Sevgiliniz ile 1 hafta doğa gezisine gittiğinizde yanıma almazsam olmaz dediğiniz 3 şey nedir? Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile 1 hafta doğa gezisine gittiğinizde yanıma almazsam olmaz dediğiniz 3 şey nedir?#hlly-umg Sevgiliniz ile 1 hafta doğa gezisine gittiğinizde yanıma almazsam olmaz dediğiniz 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheKaanBaysal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kesinlikle kulaklık. Çünkü bir yerden sonra ay böcek şu bu denir 😂😂 ama kesinlikle bir şarap alırdım 1 0 Yorumla
bilmeyenleree Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İşim için laptop vinn ve kitap 1 2 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Umarım bataryası dayanır 😅 Yorumla bilmeyenleree +1 yıl Dayandıği yere kadar seçenek az kitapçı bosveremezdim hayattan bir parçam oldu Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Çadır fener ve battaniye🌼 0 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Mantıklı 👌 Yorumla
eskiüyeeeee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yalnız gitsek 1 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Yalnız göndermiyorum 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kulaklık. Çünkü bir yerden sonra ay böcek şu bu denir 😂😂 ama kesinlikle bir şarap alırdım
İşim için laptop vinn ve kitap
Umarım bataryası dayanır 😅
Dayandıği yere kadar seçenek az kitapçı bosveremezdim hayattan bir parçam oldu
Çadır, güneş kremi, mızrak ndjd
Çadır fener ve battaniye🌼
Mantıklı 👌
Yalnız gitsek
Yalnız göndermiyorum 😁