Tatil & Seyahat En son ne zaman yolculuk yaptınız :)? Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Şimdi yola çıkıcam bilet fiyatları çok aşırı yükselmiş Ankara antalya arası 300 tl verdim yuh yani Güncellemeler+1 yıl Kafayı yicem acaba bi ben miyimdir otobüsü kaçırıp 4 saattir diğer otobüsü bekleyen En son ne zaman yolculuk yaptınız :)? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl 2 hafta önceydi. Sivas - İstanbul ve 2 gün sonra da İstanbul - Sivas uçak yolculuğu yaptım.Artık uçak varken otobüs yolculuğu hiç mantıklı değil. Otobüs ile uçak bilet fiyatında 100 TL fark var. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl 1 ay önce çıkmıştım. Nasipse 2 Nisan 'da yine yol görünüyor bana 2 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzun yolculuğa çıkmadım pek..Ama merkeze 1 saat evim..Günlük olarak merkeze servisle gidip geliyorum 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 6 gün önce 5 saatlik yol için 200 TL gitti gerek varmıydı yoktu🙄 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Uzun zaman oldu yolculuk yapmayalı. En son ne zaman seyehat ettim hatırlayamıyorum 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani gerçekten hayat çok pahalı ben bi kaç ay önce yaptım. İyi yolculuklar 💫 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eskiden yurt dışı hayaldi şimdi şehir dışı bile hayal olmaya başladı... 0 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Aracımla Antalya'dan İstanbula git gel yapmıştım. 1000TL civarları tutmuştu. Yaklaşık 4 ay önce 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Daha dün sabah Adana'ya gidip akşama Ankara 'ya döndüm 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. En son bilecige gittim ama uçak biletleri fena Elaziğ'a gideyim dedim 700 lira uçak bileti bu ne yaa 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 20 gün önce İstanbul' a uçakla gidip döndüm 680 e filan mal oldu. 0 0 Yorumla
Agresifhatun88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl 3 sene falan olmustur o da hasta ninem ıcın memlekete gıtmıstık :) 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Iki gün önce günü birlik Brüksel/Paris gidip geldim toplanti icin. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Eskiden o yolu otomobil ile gitmek daha karlıydı 🤔300 iyi YAni 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Uzun yolculuğu en son geçen sene yaptım. Artvin'e gitmiştim Yusufelinee 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ankara Antalya arası iyiymiş ya 😅 en son İstanbul’a gittim dün döndüm 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kasımda yaptım o zaman benimde 315 di otobus taksilerle tabi 450 cıvari olmuştu 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bir buçuk sene. Tabi tam olarak bir deze geze seyahet denemez nerede 1960 lar 0 0 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Canakkaleden İstanbul'a 35 ₺ ye gidiyordum sene 2016-17 gibi ama şimdi oda vardır o kadar. E normal yani akaryakıt 4-5x yaptı bu yıl içinde. her şey birbirini tetikliyor. 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bende 230 verdim Bursa'dan Antalya'ya bir gün önce. Daha 4 ay önce 130 vermiştim 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ben de izin dönüşü 300 lira verdim, çok pahalı ya. İskenderun - Antalya. 0 0 Yorumla
mrmree Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 3 gün önce uçakla antalyaya geldim otobüsten bir tıhh daha pahalıydı ama zamandan kazandırıyor en azından 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Oğuzhan Uğur diyordu zamanı satın aldığınız için pahalı diye doğru valla Yorumla mrmree +1 yıl boş yapmaz Oğuzhan :D Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Dün, yarın öğlenden sonra da yolculuk yapmam gerekecek 0 0 Yorumla
Ferhatkara34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kibrasa gidmistim 1 Ay once baba ne guzel alem yapmistik pavyonda 😁 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ben yaptigimda 45 idi 0 11 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl 3 sene önceydi o ya Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Uçak 60 otobüs 55 ti Yorumla Simurg_4 +1 yıl Evet doğru bildin kiz 😀😀 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl O zaman uçakla rekabet yapıyolardı batıyolardı hatta Yorumla Simurg_4 +1 yıl Hic hatırlamıyorum ucaklari 😀😀 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Ben o zaman da otobüse bindim be :) Yorumla Simurg_4 +1 yıl Helal kiz sana Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Yaaa sorma :) Yorumla Simurg_4 +1 yıl Sen iyi geziyormusun Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Ailem antalyada ben Ankara'da mecbur geziyorum Yorumla Simurg_4 +1 yıl En güzeli 😀 Yorumla
SonFakirBükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En son yola çıktığımda otobüs bileti 130 liraydı. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. geçen hafta 3 gün ardarda 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 307 cevap paylaştı. Ablamın yanına trenle gittim 8 ₺ verdim. 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 403 cevap paylaştı. Geçen yaz , yurt dışına gitmiştim. 0 0 Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl Ben antalya İstanbul 289 verdim 😂😂😂 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Geçen ay. Antalya'ya gittim geldim. 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl En son İstanbula gitmiştim gecen sene galiba o var 0 0 Yorumla
serdarsinanatmaca Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Yakit 2 ye katlandi bacim bu firmalarida etkiliyor 0 0 Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl ya 3 senedir çıkmadım şehşr dışına ☹️ 0 8 Yorumla Simurg_4 +1 yıl Ayni ya Yorumla fatoşşist +1 yıl otobüs yolculuğu hayali bile güzel geldi şu an 😂 Yorumla Simurg_4 +1 yıl Evet ya ozledim ya boyle kafani dayiyacan cama yolu izleyecen agliyacam ya 😭 Yorumla fatoşşist +1 yıl ben ağlıyorum şu an ☹️ Ankara'ya gitmeye bile razıyım 😂😂😂 Yorumla Simurg_4 +1 yıl Neredesin ki 😭 özlüyorum bende ya farkinda olmadan guzel gunleri yasamisiz 😭 Yorumla fatoşşist +1 yıl İstanbul ben. sen? Yorumla Simurg_4 +1 yıl Guzelmis bende adana 😀 Yorumla Simurg_4 +1 yıl Terepimizdi oda pahallandi ya olek mi biz 😭😭 Yorumla
Rocconun_sapı Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İaşe karşılayım IBAN atta 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Neden? Yorumla Rocconun_sapı +1 yıl Yuhalama diye Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 939 cevap paylaştı. En son Ağustos 2020 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı. 1 yıl olmuştur ya 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. 1 ay önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
2 hafta önceydi. Sivas - İstanbul ve 2 gün sonra da İstanbul - Sivas uçak yolculuğu yaptım.
Artık uçak varken otobüs yolculuğu hiç mantıklı değil. Otobüs ile uçak bilet fiyatında 100 TL fark var.
1 ay önce çıkmıştım. Nasipse 2 Nisan 'da yine yol görünüyor bana
Uzun yolculuğa çıkmadım pek..
Ama merkeze 1 saat evim..
Günlük olarak merkeze servisle gidip geliyorum
6 gün önce 5 saatlik yol için 200 TL gitti gerek varmıydı yoktu🙄
Uzun zaman oldu yolculuk yapmayalı. En son ne zaman seyehat ettim hatırlayamıyorum
Yani gerçekten hayat çok pahalı ben bi kaç ay önce yaptım. İyi yolculuklar 💫
Eskiden yurt dışı hayaldi şimdi şehir dışı bile hayal olmaya başladı...
Aracımla Antalya'dan İstanbula git gel yapmıştım. 1000TL civarları tutmuştu. Yaklaşık 4 ay önce
Daha dün sabah Adana'ya gidip akşama Ankara 'ya döndüm
En son bilecige gittim ama uçak biletleri fena Elaziğ'a gideyim dedim 700 lira uçak bileti bu ne yaa
20 gün önce İstanbul' a uçakla gidip döndüm 680 e filan mal oldu.
3 sene falan olmustur o da hasta ninem ıcın memlekete gıtmıstık :)
Iki gün önce günü birlik Brüksel/Paris gidip geldim toplanti icin.
Eskiden o yolu otomobil ile gitmek daha karlıydı 🤔300 iyi YAni
Uzun yolculuğu en son geçen sene yaptım. Artvin'e gitmiştim Yusufelinee
Ankara Antalya arası iyiymiş ya 😅 en son İstanbul’a gittim dün döndüm
Kasımda yaptım o zaman benimde 315 di otobus taksilerle tabi 450 cıvari olmuştu
Bir buçuk sene. Tabi tam olarak bir deze geze seyahet denemez nerede 1960 lar
Canakkaleden İstanbul'a 35 ₺ ye gidiyordum sene 2016-17 gibi ama şimdi oda vardır o kadar. E normal yani akaryakıt 4-5x yaptı bu yıl içinde. her şey birbirini tetikliyor.
Bende 230 verdim Bursa'dan Antalya'ya bir gün önce. Daha 4 ay önce 130 vermiştim
Ben de izin dönüşü 300 lira verdim, çok pahalı ya. İskenderun - Antalya.
3 gün önce uçakla antalyaya geldim otobüsten bir tıhh daha pahalıydı ama zamandan kazandırıyor en azından
Oğuzhan Uğur diyordu zamanı satın aldığınız için pahalı diye doğru valla
boş yapmaz Oğuzhan :D
Dün, yarın öğlenden sonra da yolculuk yapmam gerekecek
sabah..
kocaeli İstanbul arası..
Kibrasa gidmistim 1 Ay once baba ne guzel alem yapmistik pavyonda 😁
Ben yaptigimda 45 idi
3 sene önceydi o ya
Uçak 60 otobüs 55 ti
Evet doğru bildin kiz 😀😀
O zaman uçakla rekabet yapıyolardı batıyolardı hatta
Hic hatırlamıyorum ucaklari 😀😀
Ben o zaman da otobüse bindim be :)
Helal kiz sana
Yaaa sorma :)
Sen iyi geziyormusun
Ailem antalyada ben Ankara'da mecbur geziyorum
En güzeli 😀
En son yola çıktığımda otobüs bileti 130 liraydı.
aynn fiyatlar uçmuş baya
Kendi memleketime gitmişim
1 ayı geçti. Uçak daha mantıklı
geçen hafta 3 gün ardarda
2,3 sene oluyo heralde
Ablamın yanına trenle gittim 8 ₺ verdim.
Çok uzun bir zaman oldu.
Geçen yaz , yurt dışına gitmiştim.
Ben antalya İstanbul 289 verdim 😂😂😂
Geçen ay. Antalya'ya gittim geldim.
En son İstanbula gitmiştim gecen sene galiba o var
Uçak al kendine ne uğraşıyon
Yakit 2 ye katlandi bacim bu firmalarida etkiliyor
Ben de Ankara Antalya yaptım uçak
Bu gün Türkiye’ye geldim.
Otobüsle, belki 15 yıl olmuştur
Şubat ayında yapmıştım
ya 3 senedir çıkmadım şehşr dışına ☹️