Tatil & Seyahat En son ne zaman yolculuk yaptınız? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dün hastaneye gittiğim zaman yolculuk yaptım. Güncellemeler+1 yıl Akşam yolculuğu bir başka oluyor. Tekli koltukta, kulağında kulaklık ve elinde sıcak kahve yudumlarken camdan gökyüzündeki yıldızları seyretmek ruhunuza iyi geliyor. En son ne zaman yolculuk yaptınız? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı. Geçen hafta sonu İzmir’e gittim bu haftasonu bir daha 😇 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. En son baya önce yolculuk yaptım 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En son İstanbula gittim keşke tekrar gidebilsem çok seviyorum 🥲♥️ 1 0 Yorumla
fatossssisssttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yazın. yurtdışına çıktım bir de son olarak eylülde marmaristeydm 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. 3 hafta önce İstanbul'a gittim 1 0 Yorumla
Buserut Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Okula gittim ve o zaman yolculuk yaptım sayilirsa hahaha, bu arada geçmiş olsun neyin varki. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum baya oldu 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Dört gün önce bor saatlik bir yolculuk 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 647 cevap paylaştı. Dün ama uzun değildi 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Baya oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geçen hafta sonu İzmir’e gittim bu haftasonu bir daha 😇
En son baya önce yolculuk yaptım
En son İstanbula gittim keşke tekrar gidebilsem çok seviyorum 🥲♥️
yazın. yurtdışına çıktım bir de son olarak eylülde marmaristeydm
3 hafta önce İstanbul'a gittim
Okula gittim ve o zaman yolculuk yaptım sayilirsa hahaha, bu arada geçmiş olsun neyin varki.
Beş ay önce yapmıştım
Hatırlamıyorum baya oldu
Dört gün önce bor saatlik bir yolculuk
Geçen yaz Tekirdağ ve İstanbul
Her gün sağa sola gidiyorum işte araçla
3 saat önce yolculuk yaptım bakirky duğruu
Dün ama uzun değildi
2 ay oluyor…
Salı günü
2 ay önce yaptim
Markete giderken
Dün hastaneye gittim