Normalde güzel bir kahvaltı ve sonrası tembellik yapmaktır. Varsa arkadaş buluşması eklenebilir. Bugün ise annem, kız kardeşim ve yeğenimi alıp sahilde gezi yapmayı planlıyorum
Banyo yapıp üstüne bir sütlü kahve eşliğinde kovboy filmi izledikten sonra klasik aracımla deniz kenarını izleye izleye gezip değişik yerlere gidip akşamınada güzel manzaralı bir restoranda yemek yedikten sonra iki bira kapıp eve gidip günün ilerleyen saatlerinde bira ile kapanış yapmak 😀 sonrada yatarız heralde 😀
Pazar günleri başka yere kahvaltı yapmaya giderim ailemle veya arkadaşlarımla. Sahil kenarında kahvaltı yapmak denizin manzaranın tadını çıkarmak gibisi yok açıkçası. Sonra da sahilde yürüyüş yapar beldeyi gezerim gitmediğim yerlere giderim.
İdeal diye bir kriterim yok, spontane keyfime göre nasil mutlu huzurlu hissediyorsam. Bazen bütün gün evde uzanıp film izleyerek, bazen dışarıda sevdiklerimle kahvaltı yapıp gezip dolaşarak bazen de bütün gün uyutularak geçiriyorum. Hepsi keyifli benim için..
Yürüyüş Duş Göl ya da deniz dibinde kahvaltı Orman içinde bulunan bir mekanda köz de kahve Ormanda yürüyüş AVM de gezinti Deniz dibinde balık restoranında akşam yemeği Güzel bir filmle günü bitirip güzel bir uyku çekmek
Bugün o kadar boş ve o kadar sıkıcı geçiyor ki. İdeal tatil anlayışım; sevdiklerimle gezmek, vakit geçirmektir. Yani yaklaşık 1.5 ay öncesi gayet güzeldi.