Egeden kastım tabikide ilk akla gelen İzmir 😍 çok güzel bir şehir 🥰🥰İzmir 'i severmisiniz diye sormayacağım! İzmir sevmeyen bir insan evladının olacağına ihtimal bile vermiyorum! Benim sorum şu olsun.
Yani şimdi İzmir'i böyle anlatıyor herkes millet de fiziki olarak daha düzgün bir yer bekliyor. Arkadaşlar İzmir küçük bir köy gibidir. Fiziki açısından çok sosyal yaşam insanları daha çok çeker. İnsanı sıcakkanlıdır eskisi kadar olmasa da, insanlar birbirlerinin hak ve özgürlüklerine daha çok dikkat eder genel olarak tabi bu aykırı davranışlar, tavırlar muhakkak görülür. Fiziki olarak da her tatil beldesi bir saat uzaklıktadır şehir merkezine.
İzmir Hey gidi , benim ikinci vatanım gibidir, dayımlar, amcamlar Tüm akrabalarım ve kuzenlerim orada, Urla da yaşıyorlar Peki; kız sen izmirin neresni bilirsin?
önceden İzmir'de, dayımın inşatçılığında, neredeyse gezmediğim hiç bir yer kalmadı çok anılarım var orada, Kuzenlerim evlendi ve orada yaşıyorlar, uzun zamandır oralara gitmedim, hayat izin vermedi daha doğrusu Her birimiz kendi hayatımza dalıp gittik, Hele o denizi var ki Bir gün sahilde, bir kenara oturdum, dedim sabaha kadar buradayım bir şişe rus votkası aldım, hem içtim hemde denize girdim hava karardı, bir fırtına çıktı, sığınacak yerim yoktu, hava çok soğdu bende denizin karanlığına kendimi bıraktım, sadece kafam dışarıdaydı deniz gerçekten sımsıcaktı, Bir his doğdu, karanlığa doğru yüzüp kendimi kaybetme düşüncesi yapmadım denizin ışıltısı öyle güzeldi ki Geçmişe baktığımda o anı hayatım boyunca unutamam o aralar duygusal sorunlarım vardı, aşıktım ve karşılığı yoktu hala o anı düşündüğümde gözlerimin içi doluyor
Yaaaa İzmir 😍 sadece instagram üzerinden izledim gerçekten güzel sınavların bitsin gitmeyi planlıyorum. Hatta İzmir'e yatay geçiş başvurusu yapabilirim 🥰🥰
Askeriyeyi kim sever ki 😂 amcamın oğlu uzman çavuş ansızın komutan geleceğine terörist gelsin razıyım, durduk yere çarpıyorlar sataşıyorlar. Düşman olsa öyle mi olur mermi manyağı yapar süzgece ceviririm diyor 🤣
Gönderim ayıp ettin 500 dönüm zeytin bahçem var. Her gün zeytin yağı banyosu yapıyoruz. Bu kadar zeytini napacaz diye düşünüyorduk bir kısmını sana kitleriz Allah razı olsun 😁
İzmir merkezinde yukardaki gecekondular konak ve basmane semtlerine kadar iniyor. konak İzmir'e dışardan gelenlerin en çok ugradığı saat kulesinin olduğu yer burdan deniz kenarından konak pier yanından gecerek çok iyi bir yürüyüşle izmirin en önemli eğlence merkezi mekanların olduğu kordona geçebilirsiniz, basmane izmirin en kötü semtlerinden basmane meydanındaki İzmir fuarı kapısından girip montrö ya da lozan kapılarından çıkınca izmirin en nezih elit bölgesi sayılan alsancak semtine geçiliyor. İzmir fuarı en kötü semtle en iyi pahalı semtler arasındaki geniş bir botanik parkına benziyor
@ogretmeninizgeldi keşmekeş trafik ve curcuna görmek istiyorsan gel hee güzel yanları yokmu tabiki güzellikleride çok ama eski istanbulu özledim valla egenin nerdeyse tamamını gezdim sahil boyu girmediğim koyu kalmadı teknede çalışırken ve gerçekten harika yerler var oralarda yaşayanlar çok şanslı