Kendisiyle aynı tiyatrodaydık 2012 veya 13 olması laızm sarışın bi kız arkadaşıyla beraber eğitime geliyolardı. Ama çok uzak ve mesafeliydi ekipte ki herkese konuşmazlardı kimseyle. Bi süre devam ettiler sonra bidaha gelmediler. Sonra bi kaç göre yolda görmüştüm selam vermişti şaşırmıştım çünkü tiyatroda sohbetimiz yoktu sonra zaten ünlü oldu 🤣 ama kirpikleri çok uzundu ve burun delikleri çok büyüktü o zamn da çok dikkatimi çekmişti
Bilmiyorum ama çok soğuktu kız arkadaşı da öyleydi hatta o zaman biz eğitim alırken onlar sonradan dahil oldukları için kendini tanıtırken kolej günlüğü film mi dizi mi ne onda oynadım demişti falan filan. Ben beğenmiyorum kendisini woawlık değil
Kibirli olduğunu sanmıyorum insanları tanırım iyi birine benziyor bence sen gördüğünde o anki ruh halini bilemeyiz ki sürekli 32 diş gösteren kişileri beğenip onları iyi görüyorsan bende onlara gevşek yapmacık diyorum kadın erkek farketmez sürekli siritamaz normal insanlar
@Öylesine1üye eskiden sonuna kadar tartisirdim bakıyorum kapasite yok geri çekiliyorum bu yorum kendisini kabul etmeyen zibidiye;) ve tâbi ben hep haklıyım ahah
@Öylesine1üye sence insanın kendisini bilmesi kötü bir sebep mi? bence güven temsili oluyo benim gözümde. yok ya şımarık büyütüldüm okey ama put gibi durmadim kendimi aşmak için çaba verdim diyelim biz ona
@Burakiibey e iyi okumamissin dm yazdin oradan da belirttim burada cinsiyetci veyahut dış görünüşü dayalı argümanım yok tr erkegi dış görünüşüne önem veriyo ve ayni fabrikan çıkmış gibiler evet ben böyle düşünüyorum benim düşüncemi kabul etmemek senin sağduyun ancak fikrim bu anladin mi kank?
@Burakiibey anlama arkadaşım ama ters algi yapiyosun soruda sorulan kişi türk aktör ee tr ırkını ele alacağım tabi koy oraya İsviçre, abd, fransa erkeğini ona göre değerlendirme yapayım