Otobüsle Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçtim. İleride küçük elektrikli araba alırsam, FSM ve 15 Temmuz Şehitler köprülerinden geçeceğim. Yavuz Sultan Selim köprüsünden elektrikli araçla geçme planım yok. Arabamın marka modeli ne olursa olsun, onunla geçeceğim. 2019'da aşırı can sıkıntısından tek başıma gitme planım vardı; ama dönüşü çok sıkıntılıydı, gitmekten vazgeçtim. Öğlen Bakırköy, akşam Söğütlüçeşme... Akşama oraya gitmem için kaç dolmuş değiştireceğim? 50 liramın hepsini dolmuşlara harcama riskim vardı. Akbil'siz ne yaparım? Taksi 150 lira ister. Bugün olsa 600 lirayla dolandırır beni!!! Bu yanıtı İstanbullu söylesin.
Gidecegim yere göre degisiyor. Eminönü, bakırköy ise tercihim marmaray olur. Çünkü benim oradan marmarayla üsküdar 4 dk, eminönü 8 dk sürüyor. Ama mecidiyekoy istikameti icin metrobus tercih ederim. Taksim için birkaç seçenek birden var. En hizlisi yine marmaray ve metro aktarmasi elbette.
Nereye gideceğime bağlı 🙄 Tabi seceneklerde vapur varda kesin onu kullanırım🥰 Bogazın havası iyi olur deniz güzel koyluyor ama olsun İstanbul'da sevilesi tek yer boğaz zaten.
Karşıda uzak bır yere gıdıceksem metro marmaray muazzamm hız manasınndaalıı 😏