Diğer Ankara 'dan İstanbul'a taşınacak birinin hangi yakaya taşınmasını tavsiye ederdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle Anadolu'da Yasamalı Kesinlikle Avrupa'da Yasamalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ankara 'dan İstanbul'a taşınacak birinin hangi yakaya taşınmasını tavsiye ederdiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hayatı yaşamak istiyorsan avrupa, rahatlık istiyorsan anadolu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Curcunalık istemiyorum Yorumla Aishalover +1 yıl Anadoluda takıl o zaman Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Avrupa yakası derdim ben ordayım Anadolu yakası nasıl desem tuhaf biraz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anadolu bile bu kadar kalabalikken avrupada yasanmaz. Hem anadolu kesinlikle daha guzel bence. Özellikle kartal pendik maltepe taraflari 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Alaşehir peki Yorumla Soran +1 yıl Ataşehir* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orayi hic bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Üsküdar'dan ayrılarak ilçe olmuştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç gitmedim yani yasamadim bilgim yok daa Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Avrupa çok kalabalık ama tüm iyi yerler burada anadolu tarafıda çok sakin geliyo bana 0 0 Yorumla
Gaycs Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yaka olarak bakma. Bölge olarak bak. Her iki yakanın da çöp varoş maganda bölgeleri var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anadoluds var mı Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. Ankarayi birakma kuzen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece en fazla 5 sene Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Anadolu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ve hangi bölgesini tavsiy edersin vey etmezsin Yorumla Reisaga55 +1 yıl Sayısal Yorumla Reisaga55 +1 yıl Sultanbeyli Yorumla Soran +1 yıl Sayısal derken Yorumla Reisaga55 +1 yıl Lise de hangi bölüm okudun Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anadolu güzel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi yerleri tavsiye edersin Yorumla s Taciiiii +1 yıl Suadiye, bostancı ya da kozyatağı iyidir Yorumla Soran +1 yıl Tavsiy etmediğin yer Anadolu yakasında Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ümraniye, üsküdar, çekmeköy, sultanbeyli, beykoz, sancaktepe falan ama maltepeye de gelebilirsin ora da iiyi Yorumla Soran +1 yıl Üsküdar o kadar kötü değil ki Yorumla s Taciiiii +1 yıl Değil ama kalabalık ve insanı o kadar iyi diil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayatı yaşamak istiyorsan avrupa, rahatlık istiyorsan anadolu
Curcunalık istemiyorum
Anadoluda takıl o zaman
Avrupa yakası derdim ben ordayım Anadolu yakası nasıl desem tuhaf biraz
Anadolu bile bu kadar kalabalikken avrupada yasanmaz. Hem anadolu kesinlikle daha guzel bence. Özellikle kartal pendik maltepe taraflari
Alaşehir peki
Ataşehir*
Orayi hic bilmiyorum
Üsküdar'dan ayrılarak ilçe olmuştu
Hiç gitmedim yani yasamadim bilgim yok daa
Avrupa çok kalabalık ama tüm iyi yerler burada anadolu tarafıda çok sakin geliyo bana
Yaka olarak bakma. Bölge olarak bak. Her iki yakanın da çöp varoş maganda bölgeleri var
Anadoluds var mı
Ankarayi birakma kuzen
Sadece en fazla 5 sene
Anadolu
Neden ve hangi bölgesini tavsiy edersin vey etmezsin
Sayısal
Sultanbeyli
Sayısal derken
Lise de hangi bölüm okudun
Ne alaka
Anadolu güzel
Hangi yerleri tavsiye edersin
Suadiye, bostancı ya da kozyatağı iyidir
Tavsiy etmediğin yer Anadolu yakasında
Ümraniye, üsküdar, çekmeköy, sultanbeyli, beykoz, sancaktepe falan ama maltepeye de gelebilirsin ora da iiyi
Üsküdar o kadar kötü değil ki
Değil ama kalabalık ve insanı o kadar iyi diil
Anadoludayim ama Avrupa daha iyi sanki