Zamanında eski sevgilimle tatile çıktığımda başıma geldi…
Aile. Kız gelmiş 24 yaşına ve hala arıyorlar. Babası geldi bir kere vs. Yahu zaten sevgili olduğumuzu biliyorsun. Bırak da tatil yapalım adam gibi, yok. Ara ara ara…
Valla başkalarında nedir bilmiyorum ama bunca sene onlarca tatile çıktık, milletin çapkınlıga gittiği tayland'a bile gittik, inanılmaz eğlendik. Hiç öyle zehir falan olmadı. Demek ki zehir eden olay değil eş.. İyi seçim yapmak lazım 😂
Eşin ruh hastası bir kıskanç olması zehir edebilir. orada denıze gırılmez!!! Bensiz yüzülmez!!! orada yemek yenilmez..! Bu kıyafetle mi gıdıceksın.!! Gibi gibi sözler söyleyen özgüvensiz ruh hastası ınsanlar her yeri zehir eder🥰
Yolda öıkan huzursuzlar. Örneğin açılmaması gereken konular, gereksiz gerginlik, tartışmay tutuşma, eski defterleri açma, kötü anıları tazeleme veya diğerini hayalindeki tatili yaşamaya zorlama, illa herşeyi birlikte yaşamaya mecbur bırakma.
telefon kapalı olacak. sosyal medya kapalı olacak. sebepleri bir bir anlatmama gerek yok bu dediğimin yapılması yeterli. oraya kafa toplamaya gidiliyorsa, başka bir yer ile iletişimin olmaması gerek
Tatilde eşin yanında açıkça iş atan çekici hatunlar.. Üleyyn eş yokken yüzümüze bakmazsiniz, ama olunca sanki hepiniz benim için deli oluyor gibisiniz.. Terrbiyesiz tavuklar 😄😄
Benim arkadaşın başına gelen kocası göbekli pek yakışıklı da değil ama mavi gözlü biri Rus bir turist sarmış. Kocami kontrol etmekten tatil yapamadım demişti 🤣
Farklı eğlence anlayışı olabilir, biri gece insanıyken diğeri gündüz insanıysa olmaz, birinin tatil anlayışı gezip tozmakken diğerinin yatıp dinlenmekse olmaz