Çok bişey istemiyorum ya sadece uçsuzz bucaksız bir denizde tatil yapsam çok mu😭💙💙 Hiç böyle bir tatile çıkan oldu mu bu KS da ço merak edıyorum nasıl bir duygu😭
Gemi seyahatine çıkmak için milyoner olmak şart mı?
Ben çıktım Royal Caribbean’la. Çok güzeldi. On beş gün gitmiştim. Çok fazla ülkeye gittim bu seyahatle. Geminin içindeyken çok dinlendirici bence. Birşeyler içerken sürekli ilerliyor olmak ya da yatağından denizi izlemek harika bir duygu. Uzun uzun dalmayı seven biri olduğum için bol bol maviliği izledim. İnsan, kendini dinleyebiliyor böyle seyahatlerde. Gemi deniliyor ama orası nir gemi değil tabiki bence gerçekte.. Bir gemi değil de ultra lüks bir otel ve suda salınıyor. Ve çalışanlar misafirlere çok özel bir ihtimam gösteriyor. Çünkü seyahatten ayrılırken seyahat öncesi size verilen zarflara memnun olmadığınız çalışan isimlerini özellikle belirtmeniz için uzun bir liste veriliyor. Ben çalışanların özel ilgisini ve ihtimamını buna bağlamıştım bilmiyorum..
Bir de akşamları çalan piyano.. Onu dinlerken çok mutlu olabilirsiniz. Eğer piyanoyu benim kadar seviyorsanız. Bunun dışında büyük bir tiyatro ve opera salonları da var. Bu tarz şeylere de katılabilirsiniz.
Aklıma gelenler bunlar. Tavsiyem şu ki bence bir insan mutlaka katılmalı ama her gemi ile değil. İyi seçerek gitmeli.
Ahh soru beni yıllar öncesine götürdü.. o zamanlar dönemin en büyük gemisi inşaa edildi. Sınırlı sayıda bilet olmasına rağmen, en lüks kamerada bana yer ayrıldı. Tabi arkadaşım Rose ile birlikte büyüdük. Buna Jack adında kumarbaz biri aşık olunca aralarını yaptım.
Akşam soğuduğunda denizde ahenk ile ilerken, yıldızların yol gösterdigi karanlıkta bir ses duyduk. Ayyaş kaptan gemiyi buz dağına çarpmış ve su almaya başlamaştı. Jack ve Rose yiyişirken, ben canımın derdine düştüm. Gemi battı ve az kişide insan kurtuldu. Rose ve ben bunlardan biriydik. Ben kim miyim? Jack ve rose'un tutunduğu tahta parçası asdfgsdNeyse milyoner olmaya gerek yok
Çıkmadım hiç cezbetmedi beni bu tarz tatiller özel araçla göre göre konaklaya konaklaya turne şeklinde tatil yapmayı çok istemişimdir nasip olursa yapicam bir gün