Yani cok da kendimizi aşmadan bir tatil yapmak istersek ne kadar gider meraklanndımm🙄🙄

Aslında bu bütçe olayları ülke ekonomisine göre her yıl değişiyor. Sağı solu belli olmuyor yani.
Amaa tabii bir tatilden beklentilerim neyse, otel konaklama olsun, ulaşım olsun ya da ekstra eğlenceler olsun. Bütün bunları da hesaplayarak bir bütçe hazırlarım.
Belki bir haftasonu kaçamağı gibi bir şey olur. Daha küçük pansiyonlarda 1 gece 2 günlük bütçe yeterli olur.
Ya da şöyle 7 gece 7 günlük 4-5 yıldızlı otelde konaklamak isterim. Bütcemi de haliyle buna göre ayarlarım.
#Cassie
Tatil sevmiyorum tatile de çıkmam 😂
Üzülüyorum ben verilen o paralara bilmiyorum belkide zaten istediğim her zaman denize ve güneşe ulaşabildiğim için otel odasına tıkılıp milyonlar harcamak bana çok absürt geliyor hep. Otele vereceğim parayla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi veya tırtılın banka hesabına koymayı tercih ederim.
Haa bir otel tatili değil ama sevdiğim biriyle ya da birileri ile karadeniz turu yapmayı çok isterim ne bileyim karavanla falan hatta ama böylesi bir tatilin de kaç elektrik faturama denk geldiğini bilmiyorum 😂😂
Çok tatil yapmadım şimdi yalan Söylemeyeceğim ama genelde bizim tatilimiz hep kriz zamanında denk geldiği için bayağı büyük bir miktar para hazırlamadan yola hiçbir sapma çıkmadık
Biz genelde kamp yapıyoruz otelde kalmıyoruz. Bi yüklü masraf olarak yakıt ücreti var 600 lira ayırıyoruz. Yiyecek içecek kamp alanı ücreti derken 1500 ü buluyor. Bu sene sadece yakıt 1500 ü geçecek gibi
Cevap
9Cevap
Nerde hangi otelde kaç yıldızlı, hangi oda vs vs durumuna göre değişmekle beraber 20 25 bine 4-5 gün 3 veya 4 kişi (2 si çocuk) kalabirsiniz. Afaki sormuşsunuz afaki cevapladım
Limitsiz. Aslinda zevklere göre degisebilir.
En son Katar'a gittim 7 gece hotel'e hotel 28 bin euro tutu.
Ama zevk almadim.
En güzel tatil yerim Türkiyedeki ciftlik evi.
Orta sınıf 1 ayligini verip 2 kisi rahat rahat her sey dahil tatil yapabiliyordu. Onu bile aldilar elimizden
Tatil anlayışınıza göre değişiyor kafa dinlemek için 10 15 bin arası eglence için 25 30 bin arası
Eldekiyle çıkarım. Belli bütçem yok
7-8 bin civarı ayırırım..
Türkiye içinde bi maaşım rahat yetiyor
beleş olursa iyi olur
En son 10 yıl önce tatile çıktım. Ne bütçesi?
Haracamana göre degisir
Değişir
1 maaş
Tatile çıkamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?