Tatil & Seyahat Kamp teklifi alsanız cevabınız ne olur? Baldur44 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Samimi plduğun bi karşı cins sana kamp teklif etse cevabın ne olur! Güncellemeler+1 yıl Güncel Kamp teklifi alsanız cevabınız ne olur? Cevapla Kamp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 712 cevap paylaştı. Öylesine biriyle olmaz, çok önemli olmalı benim için o kişi, buna değmeli...😉 1 2 Yorumla Baldur44 +1 yıl O kişi olursa buna değer zaten😋😉 Yorumla Hayatgercek +1 yıl 👍 Yorumla
Piposs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tek başına gidiceksem ya da eşimle olur severim kamp 1 2 Yorumla Baldur44 +1 yıl Eşle de aksiyon olmaz be Yorumla Piposs +1 yıl Niyeymiş işi bilirsen olur Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Hayır olur sevmem ben böyle şeyleri börtü böcek sinek falan.. hayır 1 7 Yorumla Baldur44 +1 yıl Eve film için çağırsa diye sorayım o zman sana 😂 Yorumla Shenshakraq +1 yıl Tamam olur o zaman👌 Yorumla Baldur44 +1 yıl Hangi film peki?, 😬 Yorumla Shenshakraq +1 yıl Be olursa sorun değil ama gülmeyi severim komedi favorim o yüzden Yorumla Baldur44 +1 yıl Güzel eğlenceli filmler iyi olır hatta belki erotik komedi filan 🤣 Yorumla Shenshakraq +1 yıl Sorun yok kamp adı altında sığır gibi meralara salmasın beni de okeyim ben Yorumla Baldur44 +1 yıl Ahahahaj 😂😂😂 evde her şeye okeysin bence de aksiyon a gerek yok evde rahatça her şey olur zaten Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Teklif etmesini istediğim kişiyse "hayde gidiyoruz" derim. 1 3 Yorumla Baldur44 +1 yıl Böyle biri var mı 😬 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Var Yorumla Baldur44 +1 yıl O zaman koş gir koluna götür 😬 Yorumla
Morpheuss_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Güvendiğim biriyse eğer kabul ederdim. 2 5 Yorumla Baldur44 +1 yıl Baş başa gitmek yinede bazı şeyleri risk etmek değil mi Yorumla Morpheuss_ +1 yıl O kişiye o konuda güvenmek gerekiyor zaten. İnsan olan kişi onu yapmaya kalkışmaz Yorumla Baldur44 +1 yıl Belli de olmaz ama bi anlık çekim uyum filan akıl çeler Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Olacağı varsada olur yapacak bir şey yok Yorumla Baldur44 +1 yıl İşte o olacağı varsayı göze almak lazım 😂😂 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kabul etmem tabi ki. İşim yok bir de kamp yapacağım. Ya sevdiğim kişi ile yaparım ya da tek başıma. 1 0 Yorumla
PandaaKalbi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bana bu teklifi yapan kişiye güveniyorsam işi biliyorsa neden olmasın 1 7 Yorumla Baldur44 +1 yıl İşi biliyorsa derken Yorumla PandaaKalbi +1 yıl Kamp odun ateş yeme içme vs Yorumla Baldur44 +1 yıl Onları bilmiyorsa zaten kampagitmesin 😂😂 Yorumla PandaaKalbi +1 yıl İşte bi heves uğruna harcamasın ikimizide😂 Yorumla Baldur44 +1 yıl Yemek yerine birbirinizi yersiniz 😂😂 Yorumla PandaaKalbi +1 yıl Eksik kalsın😅 Yorumla Baldur44 +1 yıl Hırslı güzel olur 😂😂 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl reddederim karşı cinsle biryere gideceğimi zannetmıyorum 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl ben çadırda uyuyamıyom bana rahat yatak lazım o yüzden kabul etmem 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsle gidemem tabiki 1 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Neden ki öğretmenim Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Kabul eder haritadan rotayı da ben seçerim ❤💯 1 5 Yorumla Baldur44 +1 yıl Rota neresi olur peki nereye gidelim 😂 Yorumla Mcrklm +1 yıl Kamp türüne göre değişir sahil kampıysa muğla kabak koyu orman kampıysa ısparta kızıldağ yayla kampıysa kaçkarlar dağ kampıysa toroslar Yorumla Baldur44 +1 yıl Toroslara gidiyoruz o halde Yorumla Mcrklm +1 yıl İyi tatiller 💯 Yorumla Baldur44 +1 yıl Sen gelmiyon mu kanks 😂 Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet gitmek isterdim 1 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Bende isterdim, 😬 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet 1 2 Yorumla Baldur44 +1 yıl Nereye gitmek isterdin Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Türkiyeee Yorumla
Hegittiişte Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Seninle gelirim hiç üzme o tatlı canini 🙈😂 1 11 Yorumla Baldur44 +1 yıl Benimle gelirsen gidemezsin kanks 😂😂 Yorumla Hegittiişte +1 yıl Niye yaa her şey senden diye planladım 🙄 Yorumla Baldur44 +1 yıl her şey bendene okey onda sıkıntı golta o ortamı bırakıp gelemeyiz 😂 Yorumla Hegittiişte +1 yıl tamam kalırız ya birkaç yılcık hepsi sendense sıkıntı olmaz 😅 Yorumla Baldur44 +1 yıl Dayanabilecek misin 🤣🤣 Yorumla Hegittiişte +1 yıl Tatil değil mi bu 😣 dayanırım tabi otururum kumdan kaleler yaparım🙄 Yorumla Baldur44 +1 yıl Çok masumsun sen kanks 🤣🤣 Yorumla Hegittiişte +1 yıl Sende çok uyanıksın kanka 😂😂 Yorumla Baldur44 +1 yıl Fırsat bulunca ortam da uygun kaçırmamak lazım bence 🤤😂😂😂 Yorumla Hegittiişte +1 yıl Tamam biletleri ayarla gidiyok varmısın😂🙈 Yorumla Baldur44 +1 yıl Bilete gerek yok arabayla gelip alırım seni ben varım 😬😂 Yorumla
Sevgiyrlmz Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 91% +1 yıl hep gitmek istemişimdir çok güzel duruyo 0 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Birini bul mafa dengi git 😉 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ciddi bir ilişkim yoksa reddederdim 0 6 Yorumla Baldur44 +1 yıl Ciddi ilişkin vqrsa zaten manitandır arkadaşın değildir ki Yorumla единорог +1 yıl Soruda arkadaş değil karşı cins diyor zaten? Yorumla Baldur44 +1 yıl Pardon canım benim hatam o halde niye kızıyon hemen 😂 Yorumla единорог +1 yıl Kızmadım aslında 😌 Yorumla Baldur44 +1 yıl Kızma zaten dur kampa gitçez daha 😂😂 Yorumla единорог +1 yıl İyi kamplar 🙋🏽♀️ Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Baş başa gitmem. Bir arkadaş grubuyla giderdim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Hazırlan güzelim seni almaya gelıyorum , derim 0 0 Yorumla
LolitaBalerin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl gitmiştik geçen yaz 1 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Kiminle Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Keşke iyi olurdu 0 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Eğlenceli olur bencede Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl sartlar uygunsa olur 0 2 Yorumla Baldur44 +1 yıl Şartlar ne ki Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl yani musait gunumse baska planim yoksa hava kosullari uygunsa Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Reddederim. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nerede ne zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öylesine biriyle olmaz, çok önemli olmalı benim için o kişi, buna değmeli...😉
O kişi olursa buna değer zaten😋😉
👍
Tek başına gidiceksem ya da eşimle olur severim kamp
Eşle de aksiyon olmaz be
Niyeymiş işi bilirsen olur
Hayır olur sevmem ben böyle şeyleri börtü böcek sinek falan.. hayır
Eve film için çağırsa diye sorayım o zman sana 😂
Tamam olur o zaman👌
Hangi film peki?, 😬
Be olursa sorun değil ama gülmeyi severim komedi favorim o yüzden
Güzel eğlenceli filmler iyi olır hatta belki erotik komedi filan 🤣
Sorun yok kamp adı altında sığır gibi meralara salmasın beni de okeyim ben
Ahahahaj 😂😂😂 evde her şeye okeysin bence de aksiyon a gerek yok evde rahatça her şey olur zaten
Teklif etmesini istediğim kişiyse "hayde gidiyoruz" derim.
Böyle biri var mı 😬
Var
O zaman koş gir koluna götür 😬
Güvendiğim biriyse eğer kabul ederdim.
Baş başa gitmek yinede bazı şeyleri risk etmek değil mi
O kişiye o konuda güvenmek gerekiyor zaten. İnsan olan kişi onu yapmaya kalkışmaz
Belli de olmaz ama bi anlık çekim uyum filan akıl çeler
Olacağı varsada olur yapacak bir şey yok
İşte o olacağı varsayı göze almak lazım 😂😂
Kabul etmem tabi ki. İşim yok bir de kamp yapacağım. Ya sevdiğim kişi ile yaparım ya da tek başıma.
Bana bu teklifi yapan kişiye güveniyorsam işi biliyorsa neden olmasın
İşi biliyorsa derken
Kamp odun ateş yeme içme vs
Onları bilmiyorsa zaten kampagitmesin 😂😂
İşte bi heves uğruna harcamasın ikimizide😂
Yemek yerine birbirinizi yersiniz 😂😂
Eksik kalsın😅
Hırslı güzel olur 😂😂
reddederim karşı cinsle biryere gideceğimi zannetmıyorum
ben çadırda uyuyamıyom bana rahat yatak lazım o yüzden kabul etmem
Karşı cinsle gidemem tabiki
Neden ki öğretmenim
Kabul eder haritadan rotayı da ben seçerim ❤💯
Rota neresi olur peki nereye gidelim 😂
Kamp türüne göre değişir sahil kampıysa muğla kabak koyu orman kampıysa ısparta kızıldağ yayla kampıysa kaçkarlar dağ kampıysa toroslar
Toroslara gidiyoruz o halde
İyi tatiller 💯
Sen gelmiyon mu kanks 😂
Evet gitmek isterdim
Bende isterdim, 😬
Evet
Nereye gitmek isterdin
Türkiyeee
Seninle gelirim hiç üzme o tatlı canini 🙈😂
Benimle gelirsen gidemezsin kanks 😂😂
Niye yaa her şey senden diye planladım 🙄
her şey bendene okey onda sıkıntı golta o ortamı bırakıp gelemeyiz 😂
tamam kalırız ya birkaç yılcık hepsi sendense sıkıntı olmaz 😅
Dayanabilecek misin 🤣🤣
Tatil değil mi bu 😣 dayanırım tabi otururum kumdan kaleler yaparım🙄
Çok masumsun sen kanks 🤣🤣
Sende çok uyanıksın kanka 😂😂
Fırsat bulunca ortam da uygun kaçırmamak lazım bence 🤤😂😂😂
Tamam biletleri ayarla gidiyok varmısın😂🙈
Bilete gerek yok arabayla gelip alırım seni ben varım 😬😂
hep gitmek istemişimdir çok güzel duruyo
Birini bul mafa dengi git 😉
Ciddi bir ilişkim yoksa reddederdim
Ciddi ilişkin vqrsa zaten manitandır arkadaşın değildir ki
Soruda arkadaş değil karşı cins diyor zaten?
Pardon canım benim hatam o halde niye kızıyon hemen 😂
Kızmadım aslında 😌
Kızma zaten dur kampa gitçez daha 😂😂
İyi kamplar 🙋🏽♀️
Baş başa gitmem. Bir arkadaş grubuyla giderdim
İkiletmem evet derim kampa bayılırım
Hazırlan güzelim seni almaya gelıyorum , derim
Kesinlikle evet olurdu çünkü güzel bir etkinlik
gitmiştik geçen yaz
Kiminle
Keşke iyi olurdu
Eğlenceli olur bencede