Tatil & Seyahat İmkanın olsa yurt dışında yaşamak ister miydin, nerede? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor İmkanın olsa yurtdışında yaşamak istermiydin nerede? Güncellemeler+1 yıl 🖤 İmkanın olsa yurt dışında yaşamak ister miydin, nerede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
delirdimişte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabi ama önce yks'ye girip Türkiye'de okumak isterim. Mezun olduktan sonra üniden yurt dışına çıkıp rahatça gezebilirim. Galiba gideceğim ilk durak, kore olurdu. Sonra fransa, amerika ve finlandiya ๑ 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Imkanım var ve yaşamıyorum.Ülkemi çok seviyorum ilerde ne olur nasıl olur bilemem ama ülkem bi tanee❣ 0 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Uzakdoğu tropikal bölgelerde ya da kuzey kutbunda. Ama gidip gelmek şartıyla çünkü bu cennet ülke tamamen terk edilemez. 0 0 Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok istiyorum. Bir ara doktora yapmak için basvuracaktim yurt dışındaki birkaç üniversiteye. Vazgeçmiştim. Tekrar düşünüyorum başvuru yapmayı. 0 0 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çok isterdim.Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, Norveç sıralama bu şekilde olurdu 0 0 Yorumla
Papatyalı_hanım Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gezmek için gitmek isterdim ama orada yaşamak benlik değil ya.🍂 0 0 Yorumla
BadmanCan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl burada bir baltaya sap olamazsam net danimarka🇧🇻 derim. kararımı ona göre vermiştim 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İmkanında var ama ben doğduğum topraklarda yaşamak istiyorum 0 0 Yorumla
Jonsnow6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Direkt şehir verelim bence. Ne kadar istediğimiz belli olur 0 0 Yorumla
_BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Batı Akdeniz'de bahçeli bir evi Avrupa'ya tercih ederim 0 0 Yorumla
aaaliali Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Başka ülkelerde yaşayanlara göre yurtdışında yaşamış oluyorum zaten 0 0 Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kardeşim bir gidin artık orayada bu saçma sorulardan kurtulalım 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Ikanm var ve hatta iki yıl yurt dışında yaşadım ülkeme geri döndüm ülkem gibisi yok 0 0 Yorumla
TolgaCoskunc Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl bihtik almanyadan bihtikkkk :D tr candir maddiyat oldugu sürece 0 0 Yorumla
oceda01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl soguk iklimi olan az nufuslu bir yer olabilir sibirya veya alaska. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. evet isterdimkanada ingiltere ya da fransa'da 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Amerika kesinlikle swing swap olaylari cok rahat 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İtalya ya da Fransa da yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet isterdim, Amerika'da yaşamak isterdim. 0 0 Yorumla
Belirsiz39 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl 3 kere gidecektim. Gitmedim. Köpek gibi pişmanım 0 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hollanda’da yaşamak isterdim 0 2 Yorumla Neo-Osmanlıfikik +1 yıl Aaa ben seni oradasın diye biliyordum 🙄Ben oradaydım da, çok güzel valla fırsatını bulursan git🤗 Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Yok orada değilim, yani dil biliyorum zaten, üniversite de bitiyor, bakalım… Yorumla
atesligeceler31 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl tabiki isterdim. azerbaycan, amerika, fransa 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tabi ama önce yks'ye girip Türkiye'de okumak isterim. Mezun olduktan sonra üniden yurt dışına çıkıp rahatça gezebilirim. Galiba gideceğim ilk durak, kore olurdu. Sonra fransa, amerika ve finlandiya ๑
Imkanım var ve yaşamıyorum.Ülkemi çok seviyorum ilerde ne olur nasıl olur bilemem ama ülkem bi tanee❣
Uzakdoğu tropikal bölgelerde ya da kuzey kutbunda. Ama gidip gelmek şartıyla çünkü bu cennet ülke tamamen terk edilemez.
Çok istiyorum. Bir ara doktora yapmak için basvuracaktim yurt dışındaki birkaç üniversiteye. Vazgeçmiştim. Tekrar düşünüyorum başvuru yapmayı.
Çok isterdim.
Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, Norveç
sıralama bu şekilde olurdu
Gezmek için gitmek isterdim ama orada yaşamak benlik değil ya.🍂
burada bir baltaya sap olamazsam net danimarka🇧🇻 derim. kararımı ona göre vermiştim
İmkanında var ama ben doğduğum topraklarda yaşamak istiyorum
Direkt şehir verelim bence. Ne kadar istediğimiz belli olur
Batı Akdeniz'de bahçeli bir evi Avrupa'ya tercih ederim
Başka ülkelerde yaşayanlara göre yurtdışında yaşamış oluyorum zaten
Yurt dışı mı kaldı, herkes birbirine girmiş durumda.
Kardeşim bir gidin artık orayada bu saçma sorulardan kurtulalım
Ikanm var ve hatta iki yıl yurt dışında yaşadım ülkeme geri döndüm ülkem gibisi yok
bihtik almanyadan bihtikkkk :D tr candir maddiyat oldugu sürece
soguk iklimi olan az nufuslu bir yer olabilir sibirya veya alaska.
norveç.. ya da izlanda.
evet isterdim
kanada ingiltere ya da fransa'da
Hollanda veya Kanada olsun isterdim
Amerika kesinlikle swing swap olaylari cok rahat
Zamanında çok istemiştim geçti artik
Kim istemez ki saçma bir soru olmuşl bence
İtalya ya da Fransa da yaşamak isterdim
Evet isterdim, Amerika'da yaşamak isterdim.
3 kere gidecektim. Gitmedim. Köpek gibi pişmanım
Hollanda’da yaşamak isterdim
Aaa ben seni oradasın diye biliyordum 🙄Ben oradaydım da, çok güzel valla fırsatını bulursan git🤗
Yok orada değilim, yani dil biliyorum zaten, üniversite de bitiyor, bakalım…
sürekli kış olan bi yer istiyorum aaaağğ
Amerika da yaşamak isterdim.
Londra'ya gömülmek bile isterim
Almanya'da veya Norveç'te.
Amerika'da yaşıyorum çok şükür
Imkan varken de gitmedim
İsterdim Kanada da yaşamayı
Okulum bitsin düşünürüm
Kim istemez hele şu zamanda
Biz anca kyk yurdun da yaşarız 😂
İsterdim
tabiki isterdim. azerbaycan, amerika, fransa