Ev & Yaşam Yurt dışında yaşama imkanınız olsa, nerede yaşamak isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yurtdışında yaşama imkanınız olsa nerede yaşamak isterdiniz arkadaşlar Almanya Fransa Azerbaycan Amerika KKTC Makedonya Kanada Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yurt dışında yaşama imkanınız olsa, nerede yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl lüksemburg az insan var bide ekonomisi iyi diye 0 0 Yorumla
QiyansKrets Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Param olsa Makedonyada yaşardım. Param yoksa İsveçte. 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İse gireyim başvuru yapcam pasaport ve vize için gidecez belli oldu artık 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Amerika dedim ama Kanada da olabilir 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Almanya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
lüksemburg az insan var bide ekonomisi iyi diye
Param olsa Makedonyada yaşardım. Param yoksa İsveçte.
İse gireyim başvuru yapcam pasaport ve vize için gidecez belli oldu artık
Amerika dedim ama Kanada da olabilir
Japonya'da yaşamak isterim
Rusya diyorum ama seçenekte yok.
en cok seksi piliç nerde ise orada
Norveç diyorum teşekkürler
Almanya
Amerika