Kış dönemi geldi. Anadolu'da kışı en güzel ve sakin geçireceğimiz yerler neresi?

Kışın Gezilecek Yerler : Türkiye’de En Güzel 10 Kış Şehri
Türkiye’de kışın gezilecek yerler arasında en çok sevdiğim ve size mutlaka kışın keyfini çıkarın dediğim yerler : Balonların görsel şovunu izleyeceğiniz ve Instagram’ın gözde yerlerinden, dünyanın hayran olduğu ve özellikle kışın sevgili ile gidilecek yerlerin başında bulunan Kapadokya; yine dünyada nadir bulunan kristal kar tanelerinin düştüğü yer Sarıkamış; sessizliğin hüküm sürdüğü Abant ilk aklıma gelenler. Pek tabi ki bunlar sadece bir kaçı. Gelin, diğer en güzel 10 kış şehrimizi birlikte inceleyelim.

Küçük bir uyarı : Türkiye’de kış aylarında gezilecek en güzel 10 şehrimize dair rotaları aşağıda tek tek size aktarırken, hem bölgede göreceğiniz yerlerden hem de otellerden ve kaç gün ayırmanız gerektiğinden bahsettim.

Hatta eğer bölgeye dair başka gezi yazım varsa o yazılarıma yönlendirdim. O yazılarımı da okursanız, kışın harika yerler göreceğinizi şimdiden garanti ediyorum

İçerik Listesi [Gizle]

Kışın Gezilecek Yerler : Türkiye’de Görülesi 10 Şehir
1. Kars : Doğu Ekspresi
2. Kapadokya-Nevşehir
3. Yedigöller – Bolu
4. Sarıkamış – Kars
5. Uludağ – Bursa
6. Kartepe – Kocaeli
7. Palandöken – Erzurum
8. Abant – Bolu
9. Sapanca – Sakarya
10. Ilgaz – Çankırı
Kış dönemi geldi. Anadolu'da kışı en güzel ve sakin geçireceğimiz yerler neresi?