Ocak ayında Türkiye’ye tatile gelip iki haftalığına tatilimi yapsam mı, hani değiyor mu yoksa gelmeyip çalışmaya ve para kazanmaya devam mı etsem ve yaz ayında mı gelsem? Çok kararsızımmm. Ruhum Türkiye’ye aitmiş gibi.. özlem duyuyorum.. sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazın ve baharda gel havalar çok soğuk evde durduktan sonra ne anlamı var
Gezmek istiyordum ama.. 😆
Nerden nereye gelceksin çok bunaldıysan gel yinede ama kış fena 😀
Avrupa ülkesinden İstanbula niyetliyim. Üç buçuk sene oluyor gelmiyorum, özledim çok. Çok mu fena, olsundu kar görmüş olurum erkenden. Burada kar Şubat veya en geç nisanda falan gelir
Ha İstanbul için değer ya gezersin en canlı şehirlerden birisi gece gündüz yaşayan bir şehir, neyse değer yani İstanbul için :d
Nasip bakalım.. teşekkür ederim
Yer değiştirelim sen buraya gel ben oraya gideyim
Emin ol ekonomi dışında bir şey yok burada
Benim de amacım beş yıl çalışıp belirli bir birikim yaptıktan sonra tekrar Türkiye’ye dönmek
Hmmmm.. buraya üç yolla gelebiliyorsun. Evlilik, iş üzeri veya turist olarak
Birde kaçak yolla gelip mülteci başvurusu yapmak. Ama bu yolun tek sakıncası 6 ay kampta kalıyorsun
Yine iyi altı ay çok değil, çabucak gelir geçer.. çok istiyorsan deneyebilirsin bilmiyorum ama tehlikeli kaçak yoldan gelme. Allah muhafıza canınıza bir şey olur falan
Bulgar çingeneleri sahte kimlik düzenliyor 1000 Euro karşılığında. Gideceğin ülkeye kadar araçla gidip kimlikleri yok edip mülteci olarak başvuru yapıyorsun. Kampta kaldığın süre boyunca aylık 250 Euro para veriyorlar kişiler ihtiyaçlar için. Buda benim işime gelmiyor
Eee ne yapacaksın o halde?
Şimdi bir işin var mı?
şu an güzel bir işim var ama Türkiye şartlarında hayallerime kavuşturmaya yetmiyor
Hmmmm.. iyi düşünmeniz gerekiyor.. eğer gelirseniz, ve pişman olup dönerseniz hiç bir şey aynısı olmaya bilir
Bu arada kardeşim Almanya’da. Okumamış ve benden iyi şartlarda yaşıyor. Tabii Buda etkiliyor Avrupa’ya gelmemi
Hmmm.. yanii burada fakir zengin ayrımı yok. Neredeyse herkes aynı şartlarda yaşıyor.. ve bu sizde etken yaratmış olarabilir
Dediğim gibi fakir statüsünde olmasına rağmen hayallerimi yaşıyor. Ben mesleki yeterliliği olan biri olarak harcanıyorum burada
Öyleyse şansınızı deneyebilirsiniz
Güzel bir fırsat bulmuştum ama pandemi nedeniyle iptal oldu. Yeni bir şans arıyorum. Buradaki kamu işimden istifa ettirecek bir şans…
İnşAllah hakkında hayırlısı olur
Pandemi çoğu şeyi kötü etkiledi maalesef ama demek ki hayırlı değilmiş, birde böyle bakmak gerek..
Haklısın. Nasip olmayacak bir hayat için engeli ancak hayatımızı doğuştan kaderimize yazan Allah koyabilir.
Aynen öylee, Rabbim herşeyin hayırlısınj nasip etsin. Umarım hakkında en hayırlısı olur. Bazen elimizdekine şükretmek gerekir.. bizim durumumuzda olmak isteyen kaç insan var?
Fazlasıyla dindar biriyim. Kadere iman etmişim. Bolca şükrederim tabiisi ama buğz ediyorum
Kime buğz ediyorsunuz?
Burada hainlik yapıp Avrupa’da Sefa sürenlere
Hainlik derken? Ne gibi, nasıl yani?
gel gel ben geldim
Sen nerden nereye istikamet ettin?
hollanda Tekirdağ
Hmmm, nasıl bari değdi mi
yaz olsaydı daha iyi olurdu ama yine güzel
Kışı hiç görmedim Türkiye’de normal kış biliyorum ama bilmiyorum, her mevsimin yeri ayrı sonuçta
gel sen iyi gelir hava değişimi
İsterimde eve tıkılmaya değil, gezmeye gelmek isterim.. bilmiyorum, nasip bakalım
yasaklar yok burada heryer açık bence gelmelisin güzel vakit geçireceğine eminim
Ailem katı, evden dışarıya çıkabilecek miyim acaba? Veya çıksam dahi, ailemle oda nereye gideceğim? En fazla sahil veya her zamanki gittiğimiz mağazalar olur. Ben camiileri, türbeleri falan filanda gezmek istiyorum. Bilmiyorum ya gezmek istiyorum sadece.
okadar katıysa ailen hiç gelme tadını çıkaramazsın gezmeden baskıyla olmaz o iş
Ama gelmekte çok istiyorum.. bilmiyorum nasip işte bakıcam.. olmazsa verlof annuleren yaprım en verder werken tot zomer 🙄
hey ne yazdın öyle 😄
Hollanda’ca bilmiyor musun?
yok ya çok zor flemenkce
O zaman yeni geldiniz Hollanda’ya?
yeni sayılır evet
Anladım
Olduğun yerde çalışmaya devam et derim ben