Tatil & Seyahat Deniz manzarasını seviyor musunuz? BalkanTürkü Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Burası her neresiyse buraya oturup deniz manzarasını izlemek isterim :) Sizin deniz manzarası ilginizi çekiyor mu? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Deniz manzarasını seviyor musunuz? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl her yer olabilir :D:D italy ege marmara her yer deniz manzarası manzaralar içinde en çok sevilen manzarada gün batımı falan sonra gelir vs vs sevmeyen varsa büyük bir psikolojik bozukluğu veya tavvası vardır 0 2 Yorumla BalkanTürkü +1 yıl Sen İtalya'nın deniz manzaralı yerlerini seviyorsun galiba :) İtalya bileti aldım gel birlikte İtalya'ya gidelim :) Yorumla caglasu7 +1 yıl oturur ağlarım şimdi Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Valla Deniz Ayaklarımın Altında Yattığım Yataktan bile Uzanarak Denizi izliyorum.Belirli bir zaman sonra bırakıyor İnsan İzlemeyi 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çoo seviyorum. Dalga sesi eşliğinde manzarıyı izlerken huzur buluyorum 0 0 Yorumla
Vanithecat Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafa ışınlanmak isterdim sevilmez mi?:) 1 1 Yorumla BalkanTürkü +1 yıl Aynen böyle bir yerde evin olacak, arada bir buraya gelip denizi izleyip stres atacaksın, çok güzel olur :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet aşığım deniz manzaralarınaa 😍😍😍 0 1 Yorumla BalkanTürkü +1 yıl Burada bir süre bu manzarayı izledikten sonra, mayo giyip denize takla atarak atlamak çok güzel olur :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii ki severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
her yer olabilir :D:D italy ege marmara her yer deniz manzarası manzaralar içinde en çok sevilen manzarada gün batımı falan sonra gelir vs vs sevmeyen varsa büyük bir psikolojik bozukluğu veya tavvası vardır
Sen İtalya'nın deniz manzaralı yerlerini seviyorsun galiba :) İtalya bileti aldım gel birlikte İtalya'ya gidelim :)
oturur ağlarım şimdi
Valla Deniz Ayaklarımın Altında Yattığım Yataktan bile Uzanarak Denizi izliyorum.
Belirli bir zaman sonra bırakıyor İnsan İzlemeyi
Çoo seviyorum. Dalga sesi eşliğinde manzarıyı izlerken huzur buluyorum
Evet çok severim ben deniz aşığı bir insanım daha ötesi yok
Fotoğrafa ışınlanmak isterdim sevilmez mi?:)
Aynen böyle bir yerde evin olacak, arada bir buraya gelip denizi izleyip stres atacaksın, çok güzel olur :)
baaayılıyoruum böyle manzaralara
Deniz manzarı sevmeyen insan var mı ki 😀
Evet aşığım deniz manzaralarınaa 😍😍😍
Burada bir süre bu manzarayı izledikten sonra, mayo giyip denize takla atarak atlamak çok güzel olur :)
çook severimm
manzara iyide su sesleri rahatsiz eder beni
Tabii ki severim
Evet severim, kokusunu görüntüsünü
Yes Çörçıl...
İyidir iyi
Bayılırım