Zoruna gitmeseydi ne sorumu kaldırırdı ne de aniden fotoğrafı değiştirirsi her şey oryada kendinize yandaş arayıp işin içinden çıkmaya çalışmayın çok rezil duruyorsunuz
Komik olan ünlü birine ben diyemez kimse 😂😂 yani benim aklım alamaz bunu hadi instasan birini bukdun koydun dedin ana ünlü birine ben diyenin aklında şüphe ederim inaninda ayrı bir şüphe ederim
💋💋olur canısı ederim. Eğer ki arkim bu benim diye ortada dolanmissa bu kadar olmaz diye üstüne gülerim ama öyle olmadığı halde ünlü biirni koymus bu ben demiş diye algı varsa senin çünkü iki şekilde çok komik 😂😂😂😂😂😂😂
Kendimden ve sahikadan sıkıldım bana bulsana resim 😂 ayrıca çoğul konuşma burada diyosun sende buradasın hayatları sorguluyosun sen millette uğraşıyorsun bu ne yaman çelişki
Yo ben bu siteyi gayet yerinde amacına göre ve belli saatlerde kullanıyorum. Hiçbir zaman olduğum birinin dışında göstermedim kendimi bunu sadece ruh hastaları ve dış dünyadan soyutlanmış insanlar yapar. Üstelik yalanlara kendini inandırmak, benve bunun bir boyut üstü. Beni de kimse aptal yerine koymaya çalışıp burada altı boş açıklamalar yapmasın. Seni bilmem ama arkadaşın zaten kuyruk acısı çekti.
Beni katarsa pişman olursun 😂 benim ne acım olacak görsel benim , sistede seslerim var arkadaşlarımda numaram var fake ise eğer oda kendi problemi beni bağlamaz orası soruyu goruncr geldim iki eğleneyim dedim ama gerginlik yarattınız 😂😂😂 diyorum ya varsa öyle şeyleri ispatlar burada kendini olay kapanır bir sese bakar ispatı bunuda yapar bu kadar lafa yani bence 😉
Herkes istediği fotoğrafı kullanır zaten ama ben de istediğim soruyu sormakta özgürüm dimi. d kuralları çiğneyenlerin bunu demesi ne kadar da sevimliiiiiiiiiii. Şunu da söyleyeyim beni vununla da tav edemezsin ben seni çözdüm darısı çözemeyenlere
Evet kesin öyledir iki gündür sorunun dibinde yatıp kalkmışsın zaten. Değerli olduğum doğrudur ama senin üyen olduğum pek değil 🥰 hadi kandırmacalara dewwwamkeeee
Evet, güzel bir kadın, hoş yani. Daha önce tanımadığım bir ekran yüzü.
Ben de burada bir kişide görmüştüm, o sandım...
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Büyük ihtimalle herkes o zannediyordu. Dün sorumu kaldırdı. Geri aldım. Ardından fotoğrafına başka ünlü koyup açıklama yapmış. Şimdi de burada açıklama yapıyor. Bilirsin işte..
Üye ismi yazmadığı sürece sorun yok, üye ismi verilirse; olumsuzluğu hedef alan bir durum olacağı için (anlık duruma göre) üyeleri hedef alan paylaşım olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İyide kimse ben buyum diyemez ünlü birine sadece hesabına koyar resmini 😂😂 bende Şahika koyuyorum sahikami oluyorum yani
ay şahikacım gel kahve içelim
@Serenia haha hadi içelim deniz satarcim 🐍😇
www.google.com/search
www.google.com/search
Sinir oldum niye gelmedi 😂😂
64.media.tumblr.com/.../...11897a5bbeca6c208e.gifv
64.media.tumblr.com/.../...7fea6f4f8651b6bae6.gifv
😂😂Bende Şahika ekinciyim tatlım
Zoruna gitmeseydi ne sorumu kaldırırdı ne de aniden fotoğrafı değiştirirsi her şey oryada kendinize yandaş arayıp işin içinden çıkmaya çalışmayın çok rezil duruyorsunuz
Bu saniye bir soru soracağım bu kız o benim dige beyanlar da bulunmuş mu?
Bulunmasaydı böyle hareketler yapar mıydı ahahajaj çok komiksiniz yerim sizi
Komik olan ünlü birine ben diyemez kimse 😂😂 yani benim aklım alamaz bunu hadi instasan birini bukdun koydun dedin ana ünlü birine ben diyenin aklında şüphe ederim inaninda ayrı bir şüphe ederim
O zaman arkadaşının aklından şüphe etmekle başlayabilirsin canısı
💋💋olur canısı ederim. Eğer ki arkim bu benim diye ortada dolanmissa bu kadar olmaz diye üstüne gülerim ama öyle olmadığı halde ünlü biirni koymus bu ben demiş diye algı varsa senin çünkü iki şekilde çok komik 😂😂😂😂😂😂😂
Arkadaşının canı çok sıkılmış dünden beri sorudan tut görüşlere kadar kaldırmış kıyamam ona bi dahakine söylesin ben ona bulayım foto shbsjsaja
Burada senin adını etiket olarak kimse kullanmadı en fazla seren yazdı hatta boşuna uğraşma hadi işine
Zaten ne hikmetse dün soruyu kaldırdktan sonra megana geçesin geldi kesinlikle tesadüf ben inanıyorum gerçekten
😂😂😂😂😂 sinirlenmiştir
Ben de üzüldüm valla size buradan başka hayatınız yok galiba
Kendimden ve sahikadan sıkıldım bana bulsana resim 😂 ayrıca çoğul konuşma burada diyosun sende buradasın hayatları sorguluyosun sen millette uğraşıyorsun bu ne yaman çelişki
Yo ben bu siteyi gayet yerinde amacına göre ve belli saatlerde kullanıyorum. Hiçbir zaman olduğum birinin dışında göstermedim kendimi bunu sadece ruh hastaları ve dış dünyadan soyutlanmış insanlar yapar. Üstelik yalanlara kendini inandırmak, benve bunun bir boyut üstü. Beni de kimse aptal yerine koymaya çalışıp burada altı boş açıklamalar yapmasın. Seni bilmem ama arkadaşın zaten kuyruk acısı çekti.
Beni katarsa pişman olursun 😂 benim ne acım olacak görsel benim , sistede seslerim var arkadaşlarımda numaram var fake ise eğer oda kendi problemi beni bağlamaz orası soruyu goruncr geldim iki eğleneyim dedim ama gerginlik yarattınız 😂😂😂 diyorum ya varsa öyle şeyleri ispatlar burada kendini olay kapanır bir sese bakar ispatı bunuda yapar bu kadar lafa yani bence 😉
Senin hatan bilmeden başkasını savunuyor olman.
Yoksa benim seninle işim olmaz
Ünlü birine benim diyemez kimse bunu aklın almıyor benim
Valla benim de almıyor ama bazılarının alıyor demek ki
Herkes istediği fotoğrafı kullanır zaten ama ben de istediğim soruyu sormakta özgürüm dimi. d kuralları çiğneyenlerin bunu demesi ne kadar da sevimliiiiiiiiiii. Şunu da söyleyeyim beni vununla da tav edemezsin ben seni çözdüm darısı çözemeyenlere
Evet kesin öyledir iki gündür sorunun dibinde yatıp kalkmışsın zaten. Değerli olduğum doğrudur ama senin üyen olduğum pek değil 🥰 hadi kandırmacalara dewwwamkeeee
Evet, güzel bir kadın, hoş yani. Daha önce tanımadığım bir ekran yüzü.
Ben de burada bir kişide görmüştüm, o sandım...
Büyük ihtimalle herkes o zannediyordu. Dün sorumu kaldırdı. Geri aldım. Ardından fotoğrafına başka ünlü koyup açıklama yapmış. Şimdi de burada açıklama yapıyor. Bilirsin işte..
Anladım durumu, ilginç gerçekten ya.
Sorun hangi nedenle kaldırılmıştı?
Üyeleri hedef alam. d
😄 anladım
Birazdan bunları da kaldırır. Kendi görüşü dışımda her şeyi kaldırıyor benden söylemesi. O yüzden ben de onunkileri kaldırıyorum zkenjzke
Nedensiz şekilde hiçbir yorumu kaldiramaz, adminler iade eder tekrar merak etme 👍
Hatalı işlemlerde @KızlarSoruyor hesabına bilgi verebilirsin, anında kontrol edilecektir.
Bir görüşümde sadece “serenli bir şey” yazdım. Onun gitmesi normal mi peki etiket ya da üye ismi tamamı yazmıyor
Üye ismi yazmadığı sürece sorun yok, üye ismi verilirse; olumsuzluğu hedef alan bir durum olacağı için (anlık duruma göre) üyeleri hedef alan paylaşım olur.
Yoksa yorumlarda Murat, Berkan, Yağız demenin sakıncası yok.
Bence siz deniz satarsınız? eğer sizseniz güzelsiniz
Bu kadın ünlü
niye ünlüler kullanamıyor mu bu siteyi yani
Ayyyy nicki neydi unuttum ama ben de görmüştüm. dd biraz çıtlatsanız olmaz mı? :Dd
Güzel kadın bence de, ben de beğeniyorum. dd
Bu görüşler niye kalktı. d
Canı öyle istemiştir. dsdsddd
Trt spikeri olarak iyi bir spiker evet. Ama çok abartılacak güzellikte değil bence..
Ağa bu spiker çok tatlış biri nasıl güzel olamaz ya ☺️🤗
Ahaha sonunda biri ayıkmış. Hoş kadın.
Bayadır ayıktım da şimdi uğraşasım geldi 😁
Güzel ama yüzü biraz büyük sanki 🙂
Bence değil çok daha güzel kızlar var
Güzel seksi ve sempatikmiş 👍🏻💯
Minyon ve tatlı buluyorum.
Bu buradaki biri la
En son pp yi gördüm
Yorum olarak
Yaşlı gibi +30 sanırım
Evet herhalde kendisi diye kandırıyo ğuahaha