Ben tek başıma daha da rahat ediyorum diyebilirim , tamamen kendime zaman ayırmış oluyorum ve güzel vakit geçiriyorum , ama bu her zaman her zaman olmaz tabiki
kadının yeri evidir. arada dışarı çıkmak güzeldir fakat çok gezenden hayır gelmez çok gezen çok bilir çok bilen çok çektirir. Biraz dışarıyı özlemek iyidir zira insan dışarı çıkmaz ise dışarıyı özler daha iyi değerlendirir anı dolu dolu yaşar ama her gün dışarıya çıkarsan bunalırsın. zira ben koskoca gök kubbeden sıkılmaktansa 4 duvardaan sıkılmayı tercih ederim. Her şey tadında güzel.
Gezmek eğlenmek isterdim ama maalesef hayatımda hiç gezemedim eğlenemedim sosyal olamadım gençliğim de hep eve kapalı geçti zaten senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum
grzmeyi çok fazla seve biri değilim kalabalık ortamlarda hele hiç hoşlanmam bıraksalar sadece ihtiyacım olduğunda dışarıya çıkarım çarşı kuaför vs... gel gör ki bir grubun varsa evde kalmayı istemek pek mümkün olmuyor
Bazen oluyor ki yalniz gezmek istiyorum sirf kafa dinlemek için. Takarim kulakliklarimi kendi dünyamda dolasirim. Ama carsiya veya görülmesi gereken yerlere de yalniz gitmeyi sevmem. Yani aslinda durumdan duruma degisir bence. 😊
hayatta guveneceğin dostun bile arkadan saplar bide su acıdan düşünün evlenmişsin karınız sizi en yakın arkadasınızla aldattı dielim ondan hamile ve size söylemiyor ve sonradan öğrendim sonucbir boşluk hayatın saçmalığı o yüzden yanınza bir kedi gerisi yalan
Alışverişi oldum olası sevmedim, gezmeye gelince yeni yerlere gitmeyi severim hele deniz kenarı sahilse bayılırım. Kafa dengi olanlarla gidince güzel oluyor öyle herkesle gezmeyi sevmem
ben alacak ihtiyacım olmadıktan sonra çarşıya pazara çıkmıyorum bile bana boş boş gezmek sıkıcı geliyor. alışveriş merkezlerinde bazı insanlar görüyorum hiç bişey almadan vitrinlere bakarak saatler geçiren nasıl sıkılmıyorlar hayret doğrusu.
peki nasıl yürüyorsunuz aylak aylak yavaş yavaş mı hızlı hızlı mı? ben genelde hızlı hareket ediyorum önümde 2-3 kişi aylak aylak geziyor olup önümü geçmemi engelliyorsa onlardan gıcık kapıyorum.
Alışverişe tek çıkarım kendi zevkime güveniyorum insanlarla çıkmayı sevmiyorum ayak bağı oluyolar onun dışında sahile giderim yalnız sinemaya falan gitmem
Ben de sevmem.Hep saçma yanlarını görürüm genelde.Normalde tek etkilendiğim korku filmleri minik çocukların kullanıldığıdır.Ama halkayı izlerken mesela Samara!nın kuyudan çıkma sahnesi vardı.Emekliyo ama bacaklarını kafasının üstüne doğru atarak çıkıyo çok saçma örümcek gibi arkadaşımla birbirimizi dürtüp kahkaha atmıştık.
Gezdiğin yer ulus olduğu için sevmiyon olabilirsin:)) arkadaşlarınla takılacağın yerlere gitsen daha iyi olur:) ulusta ne var ki neresini geziyosun merak ettim :D
1
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Ben ulusta gezmedim işim gereği oradaydım mecburen yani hiç gezmedim genel olarak aynı bölgede durdum
Çoook valla kaç senedir de ne bi sevgilim var ne de öyle can dostum bilmem ne biraz soğuk olduğum için yalnızlığı kafama göre gezmeyi çok seviyorum yanımda bir romanım olsun yeter
Hm o zaman okul filan okuyor musun ya da buna bile bi gerek yok nerde yasıyosun bilmiorum nerdeyse her sehirde etkinlik kulüpleri vardır yani katıl derim mutlaka çok insan tanırsın ufkun açılır
sosyoloji okuyorum :( ya body e gidiorm heemen arkadaslık yapabiliorm ama sıkılıyorum hepsinden geel gezelim gel spor yapalım diyolar ama ben kacıyorum problem bu sevgili arkadasım :(
Bir de sosyoloji okuyorsun :) sporun yap yine de o bir yana kalsın daha böyle kültüreel aktiviteleri olan seylere yönel yahu ne biliym üniversitede çok klüp var biirinden biri yakın gelir insana açılırsın diye düsünüyorum