Görsel kuzenimden, çok hoşuma gitmişti soruda kullanayım dedim. Bir haftayı aşkın hastanede yattım anca çıkabildim, bu süreç olmasaydı beraber gidecektik buraya, Diyarbakır'a... İçimde ukde kaldı çünkü vaktim kalmadı 😃
Çok severim ve otele varmadıkça yorulmam jfjdj Doğuya gittim ben sanırım 3 sene önceydi ve çok güzeldi çok sevmiştim.. Diyarbakırın köprüsüne gittik tek oraya vakit yetmedi ama genel olarak çok severim 🤩
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻
Oturmadan yorulduğunu anlamayan insanların enerjisi çok iyi ya wjjxjd Eminim çok güzeldir ya kartpostallık fotoğraf çekmeye çok müsait yerler, seneye bende gitmek istiyorum gerçekten 🙃
Tabi tabi. Geçen ay bir gün yolum taş bir hana düştü kavurucu sıcakta. Öyle bir hava sirkülasyonu vardı ki resmen nefes alıyordu taş duvarlar 🤩 İçinden çıkasım gelmedi. İşim bittiği halde oyalandım fotoğraf falan çektim 😂
Geçmiş olsun Göktuğ, umarım şimdi çok daha iyisindir. Diyarbakır hayali de içini burkmuş anlaşılan ama bu fotoğraf bile harika, adeta "ileride mutlaka gitmelisin" diye çağırıyor. 😊 Gezmeyi ben de çok seviyorum ve Diyarbakır kesinlikle çok özel bir yer. Plan yapıp gitmek için çok geç değil, hem geleneksel yemekler hem tarihi sokaklar seni bekliyor! Mis gibi bir gezi motivasyonu olur. 🙌