Şu an iş yerinde olanlar , evde olanlar her ne işle uğraşıyorsanız… birden nereye ışınlanmak keyfinizi yetine getirir

5🔆Sevgilimin yanında olmak, kocaman sarılmak isterdim.. 0 🍹
Yıl olmuş 2015 sevdiğim adamın kolları mı kaldı? Ağzına gir ağzına tamam şakaydı. şu an miami sahillerinde güneşlenirken viskimi yudumluyor olmak isterdim demeyi gerçekten çok isterdim ama alkol kullanmıyorum ayrıca Türkiye sahilleri daha güzel. Neyse ne diyordum he işte o zamanlar buralar tarla idi dutluk idi hiç unutmuyorum bir keresinde dedem..
Hımm, şöyle bir sürü söğüt agacının olduğu göl kenarında ama gece olucak karanlık sadece sarı loş gece lambaları :) gölün üstü nilüferle kaplı :D agustos böceklerinin sesleri falan, şık parmak şıklatıyorum çok yakışıklı uzun boylu romantik bir sevgili geliyor biz böyle sarıla sarıla dans ediyoruz 😚 ahh ahh
Cevap
310Cevap
Datça da taş bir evin bahçesinde.
link bu tarz biyerde ama denizin kenarında olursa daha ıyı :)) yani ağaç ev gibi biyer
Evimde kanepede uzanıyor olmak isterdim
Üzgünüm resmine kanıp manupile olmayacağım😃
Bangkok'dan bir dal alırım mesela. Gece hayatı çok güzel. Gerçi alkolda almıyorum ama gezmek isterim.
newscontent.thaivisa.com/.../Bangkok-Night.jpg
Tam olarak burada;
Antalya’da Ağustos sıcağında deniz kum güneş❤️🔥❤️🔥
Yelkenlim ile denize açılmak , bir koyda doğa ile başbaşa kalmak. Huzur, sükune, sakinlik, çıkarcı insanlardan uzak bir yaşam olurdu.
Onu bunu bilmemde şuan olmak istediğim yer..
Üstümde ince bir elbise , karşımda deniz ve deniz sesleri..Tenimde kumsalın kumları..Ve yan siteden gelen müzik sesleri...
Tamda şu resimdeki gibi adalarla cevrilmiş ontantik bir tatilde
Böyle bir manzara da olmak güzel olur bu iki varlık hariç :D
İskoçya. Celtic'de. Güzel bir kasabasında küçük ama huzurlu barımızda büyük bir masa ve bütün arkadaşlarımız etrafında, biralarımızı kaldırıp mutluluk bu dercesine bağırıyoruz. Ahhh.
Bir orman küçük bir göl gölün ilerisi sahil sahilin ilerisi okyanus göl ile ile sahil arasında küçük bir ev ahşap villa.. sahilde pofuduk yastıklar yanında sehpa sehpada votka buz meyve..
Yukseklik korkum yok 😊
herkezin birbirini tanıdğı, geçerken bakkala manava selam verdiğin, oturup sağda solda sohbet ettiğin, eski günlerdeki gibi bir yerde
şu anda kuzey ısklarını izlemek isterdim sıcak bir aeşin ünde duruken
olur valla bacım sagol :)
Ananemin yasamasini onun hikayelerini dinlemek isterdim Şu an en huzurlu yillarimmis onunla olan yillarim.
güney amerikadaHawai de Lanikai sahilde bir şişe viski ile dalgaların sesini dinlemek istiyorum! güneş batışını görmek güzel olurdu :)
Merkez bankasının kasasında.. İçeriyi girmeyi başarmış nasıl çıkacağını kara kara düşünür vaziyette :/
İmkan verilmişse rahat valla :D
Vuhuu problem :D
altiustuhaber.com/.../...i-2015-02-10-09.02.36.png
Bura iyi gibi :)
Japonyo Tokyo. ya da Hollanda Amsterdam. Ama sadece kafayi yasal sokan ortasinda ceke biliyorsun niye :D
Amerika, Los Angeles da yaşamak isterdim :)
şu an Avusturya'da yaşıyorum.
Norveç-kuzey ısıkları
Norvece gidip görememeiştim içimde kaldı
Bir cok yeri gezdim ama kuzey ısıkları belli zamanlarda oldugu için denk getiremedim
İçine girip üstü kapalı şekilde
https://i.hizliresim.com/6naodP.jpg
Fena olmazdi hani...
link
ben şuanda denizde yüzmek istiyorum..yaz gelsinn uleynnnn
Hayalim yok şuan..:) Olmak istediğim yerdeyim şimdilik..
Şu foto iyiymis. Şu an olmak istediğim yerdeyim zaten
Olmak istediğim yerdeyim zaten..
Sessizlik ve Huzur.
Sessiz sakin, güneşin batışını izleyebileceğim bir kumsalda
Bütün ülke zenginleri miami de beni de gönderin madem :)
tamamm 😂
Cennette ya da şu an annemin olduğu yerde mekkede olup ve orda ölmek isterdim 😔 ahh ahh keşke Rabbim herkese orda nasip etse ölmeyi
Cok güzel kimsesin olmadigi bir sahildeee. Sevgilimle olmak isterdim
ben de kıyıda abdest alarak manzaranı bozmak isterdim
Sagnak yagisli bir yaylada, ahsaptan bir evin icinde😞
Monaco - Le Louis XV de güzel bir akşam yemeğinin yanında bir şişe kırmızı şarap ile
Büyük bos bir alanda sevgilimle badminton oynamak isterdim
ne yalan söyliyim şimdi rihannayla maldivlerde olmak isterdim valla...
egede olmak isterdim .. yazın bide.kum,deniz tuzu ,güneş
hep istanbulda yaşamaktı hayalim..allah 2011 sonlarında bunu bana nasip etti...
guney kore veyaa almanyada cok sevdıgım bı arkadsımn yanındaa helede almanyanın lunaparkında cılgınca eglenmek
ama bana haksızlık ya :( sevgilim kütahyada orda olmak isterdim :(
böle soru sorulurmu hiç :'(
diyosun benimle ewlencekmi yani sence?:(
eyw..
şu an ailemin yanında olmak isterdim
valla bir dağ evınde söyle mangalı yakıpda tek basıma bı rakı ıcmek ısterdım
Diğer odada olmak isterdim küçük kardeşim esir aldı zorla çizgifilm izletiyor😄😄
Senin yanimda seninle birlimde buyeerde bu sekilde😉😊😀
şöyle kız kulesinin karşısındaki bir bankta yanımda müziğim oturup dalgaları seyretmek istiyorum
Bilmem, düşünemedim ya da düşünüp de üzülmek istemedim.
hemcinsimle mumlarla dolu yatak odasında teke tek olmak isterdim 😋😋🙊🙄
detayların sinir bozmadıgı bir sahil kenarında olmak isterdim:)
kaldırırlarsa sorularda cok sacmalaşmaya başlar sanki):
o yüzden az detay iyidir
Yazları sıcak ve kurak, Kışları ılık ve yağışlı memleketimde :)
Donacam burda -17 yahu.!
Herkesten ve herseyden uzak olan dag evindeki sominenin onunde sevdigimle birlikte sicak cikolata icmek isterdim Şu an
Yasadigim yerde olmak isterdim new york. Ucaklar iptal gidemiyorum 😞
Dışarsa buz gibi Şu an en çok olmak ıstedıgım yerde evımde yorganımın ıcındeyım
bir an önce istanbula kadıköyde evime gitmek istiyorum bunaldım köyde :(
Roma'da Palatino tepesindeki yeşilliklerde uzanmak ve o eski tarihi tekrar iliklerimde hissetmek isterdim...
Çok güzel bir hayal bu :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?