Tatil & Seyahat Sevgiliyle kaplıcaya gitmek komik mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ben kaplıcaları seviyorum ama sosyal medyada vb paylaştığımda komik duruma düşer miyiz? Sevgiliyle kaplıcaya gitmek komik mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Daha akıllıca ve mantıklı. Ben gidiyorum, tek başıma da bazen partnerimle.Bana en yakın Sultaniye Kaplıcaları. Haftada bir giderim. 0 0 Yorumla
Dandirikk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl İşte anlam veremediğimiz gerçek. Kaplıcalar yaşlılara göredir 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Uludağın eteğinde yarı açık kaplıca oteller var. Karın içinde çok farklı bi his. Denemelisin. 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl paylaşsanda paylaşmasanda kimsenin umursayacağını sanmıyorum. 0 0 Yorumla
umutcanozz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Niye komik olsun ki. Komik gorecek kisi icin a demen de yeter, onlar arayip bulur biseyler..Baskalarinin dusunceleri kendi dusunce ve isteklerinin onune gecmemeli. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Neden düşsün hemen hepsiyle kaplicalarda havuz sefası yaptik 0 0 Yorumla
hadiordan12345678 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bodrum marmaris vs olsa olmazda ama kaplica olabilir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır neden komik olsun ne güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha akıllıca ve mantıklı. Ben gidiyorum, tek başıma da bazen partnerimle.
Bana en yakın Sultaniye Kaplıcaları. Haftada bir giderim.
İşte anlam veremediğimiz gerçek. Kaplıcalar yaşlılara göredir
Uludağın eteğinde yarı açık kaplıca oteller var. Karın içinde çok farklı bi his. Denemelisin.
paylaşsanda paylaşmasanda kimsenin umursayacağını sanmıyorum.
Niye komik olsun ki. Komik gorecek kisi icin a demen de yeter, onlar arayip bulur biseyler..
Baskalarinin dusunceleri kendi dusunce ve isteklerinin onune gecmemeli.
Neden düşsün hemen hepsiyle kaplicalarda havuz sefası yaptik
Bodrum marmaris vs olsa olmazda ama kaplica olabilir
Neresi komik. Hatta güzel olur
hayır tabikidee💭💫🌺👼
Hayır neden komik olsun ne güzel işte
Nereye gittiğine bağlı
Yo neden komik olsun kış aylarında harika olur
Yoo değil.
emekli mekanları oralar
Korunmayı unutma
Ne alaka 😅
harika olur ya 🙂