Tatil & Seyahat Hafta sonu tatilinizi nasıl geçiriceksiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Boş panduflara serilicem şimdi benimkiler yolda 😄Havalar soğusa bile tatilimi yaparım☕ Hafta sonu tatilinizi nasıl geçiriceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil gözükmüyor gibi. 😃 Tempo ve enerjiyi seviyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama dinlenmekte lazımm ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Öyle arada denk gelirsem işte.
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yarın evdeyım spor yaparak gecer sonra duş film sınema vs.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun zamandır film izleyemiyorum ya sabrım yetmiyor Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Düğün dernek eğlence gidiyok djdndjdndnnd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eğlence varsa müthişşş🥳 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Karavanla beni alsana👻 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Küsüm sana 🙄 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Arkada sessizce otururum konuşmayız🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum sessiz oturucağını 🙄 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Tamam hadi şarkı falan söylerim😀 Yorumla Soran +1 yıl Deli🤭 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Hemen de barışırmış🤗 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yaaa ne güzel bir yer orası çok özendimmm🥳 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım sabah 8 gibi döndük otele başım çatlıyo djksjdj Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Sıgır gıbı yatacam evde. Deprem olsa kalkmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Estf 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Köpeğimle gezip temiz hava alarak ve dinlenerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Köpüşe 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederiz 🦮🐕🦺💐💐💐 Yorumla
Aasgdhsj Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Evdeyim herhalde bir planım yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin Yorumla Aasgdhsj +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Her soruya beni etiketliyorsun? neyini anlamadın? Yorumla Aasgdhsj +1 yıl Evet güzel birine benziyorsun o yüzden belki tanışırız diye yani xperimde düşük Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız oluyorum ama, lütfen etiket yapmayın. Yorumla Aasgdhsj +1 yıl Peki abla Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Gezerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doya doya 🌸 Yorumla FunnySunny +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çalışarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel yanıma gel gell Yorumla Rascoln36 +1 yıl Işınlanma icat edilmedi :/ Yorumla
HesapKapatmayınArtık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evdeyiz aga 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ben seni sitenin bot hesabı sanıyordum furki sen baya reelsin 😅 Yorumla HesapKapatmayınArtık +1 yıl Reelim tabi fake değilim diyorum skjdd inanmıyosunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tatil gözükmüyor gibi. 😃 Tempo ve enerjiyi seviyorum.
Ama dinlenmekte lazımm
Öyle arada denk gelirsem işte.
Yarın evdeyım spor yaparak gecer sonra duş film sınema vs..
Uzun zamandır film izleyemiyorum ya sabrım yetmiyor
Düğün dernek eğlence gidiyok djdndjdndnnd
Eğlence varsa müthişşş🥳
Karavanla beni alsana👻
Küsüm sana 🙄
Arkada sessizce otururum konuşmayız🙄
Sanmıyorum sessiz oturucağını 🙄
Tamam hadi şarkı falan söylerim😀
Deli🤭
Hemen de barışırmış🤗
Yaaa ne güzel bir yer orası çok özendimmm🥳
Aşkım sabah 8 gibi döndük otele başım çatlıyo djksjdj
Sıgır gıbı yatacam evde. Deprem olsa kalkmam
Estf 😅
Köpeğimle gezip temiz hava alarak ve dinlenerek
Köpüşe 🌸
Teşekkür ederiz 🦮🐕🦺💐💐💐
Evdeyim herhalde bir planım yok
Sen kimsin
Anlamadım
Her soruya beni etiketliyorsun? neyini anlamadın?
Evet güzel birine benziyorsun o yüzden belki tanışırız diye yani xperimde düşük
Rahatsız oluyorum ama, lütfen etiket yapmayın.
Peki abla
Gezerek
Doya doya 🌸
🌸🌸
Evde oturarak geçirdik
Manga okuyarak
Çalışarak
Gel yanıma gel gell
Işınlanma icat edilmedi :/
Evdeyiz aga
Aaa ben seni sitenin bot hesabı sanıyordum furki sen baya reelsin 😅
Reelim tabi fake değilim diyorum skjdd inanmıyosunuz