İyi de otobüste çocukta ağlıyor o ne olacak? Onu da mı indirecekler?
Artık günümüzde tahammül kalmamış kimsede, herkes bir sabırsız oldu çıktı. Kedi bu ya elbette ses çıkaracak. Haa başıma gelse o zaman ağlayan çocuklu aileyide çıkarın otobüsten derim.
Ben de inerdim kedimle ne yapayım. İnsanlar sanki sonsuza kadar yolculuk yapacak az sabretselerdi ölürler sanki. Ağlayan çocuklu kadına cocugunu sustur ya da inersin diyebiliyorlar mı? Kedi de aynı şey. Sahibi için çocuğu gibi bir şey.
@sanane4321 bizim burada yasak. Yasak olmalı zaten. Her şeye hayvansever mantığı ile bakmayın. İnsan da sevin azıcık. Alerjisi olan insanlar hayvanla yolculuk yapmak zorunda değiller.
Miyavladi diye indirilmesi yanlış... bununla birlikte hayvanlar hakkında bu kadar sevgi gösterisi haberleri de artik abartılı... bu adam yanlış yapmış... kedi miyavlar...
ağlayıp zorlayan yaratık bebekler içinde aynı şeyi yapıyorlar mı acaba ben şahsen kıyameti kopartırdım öyle bi durumda kedimi otobüsten indirmeye kesinlikle hakları yok
başkasının kedisi içinde aynı kıyameti kopartırdım istediği kadar miyavlayabilir bebek zırladığında nasıl başımız şişiyorsa kedi miyavlayıncada şişsin biraz