"İstenmediğim yerde durmam" diyen kedinizle beraber iner miydiniz yoksa yolcularla kavga mı ederdiniz :)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendisini zaten evden çıkaramıyoruz ki çok korkuyor gözleri görmediği için büyük bir ihtimalle o yüzden evinde mutlu, diyelim öyle oldu özel arabası olan tanıdıklarımdan rica ederim götürmesini
Tabiki de eğer rahatsız oluyorsa karşımdaki insan onun dediğine saygı duyar ve en yakın durakta kendisini yaka paça otobüsten aşağı atardım şaka şaka. Kedimle otobüse binmem sanrm. Taksiyle gidebilrdm belki
Sorun çıkacağını düşünerek hiç bindirmezdim kedimi otobüse öyle bir şey yaptıysam da inerdim kimseyle polemiğe girmeden 🤷♀️
Teşekkür ederim ☺️
Otobüse binmem riske hiç girmem köpeğim ve araba çok konforlu bızım kız ön koltukta oturur kimseyı oturtmaz🤭
Kavga ettım kedı içnde köpek içinde
İndirmek mi istediler diye ☺
Otübüse almak stemedi binmedim çok gururluyum😂 aslında haklı korkan insanlar var ben kedıye alıştım ama yavru kedıyı alıyorum sokakta görunce korkuyorum biraz kocamn golden var dun küçük köpek havladı korktum😂bizim kız oralı bile olmuyor korkumu bıraz yendım gıbı🤭
Teşekkür ederim🐈🤗
Rica ederim :) ❁
Cevap
19Cevap
Evcil hayvanların binmesinin yasak olduğu bir araca binmem. He eğer yasak değilse rahatsız olan inebilir.
"Sizin burada ne işiniz var o zaman? Kediler olmuyorsa köpekler olmasın bari sizde inin." derdim. Sepetten insanları yiyecek değil ya nerelerine batıyor.
Arabam var, evcil hayvanımi onların pis nefesine katlanmak zorunda birakmam. 😏 Arabayla götürürüm bebeğimi...
İnerdim tabi ki. Herkes sevecek diye bir kaide yok. Neticesinde başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benim özgürlüğüm biter.
Bisey sorabilirmiyim?
Insanlara bukadar deger veriyorsun burcun ne?
Toplu taşıma aracı olarak düşünürdüm ve kedimi o araca hiç bindirmezdim adı üzerinde toplu taşıma aracı ya hani...
Kediyle yürüyüşe çıkarız toplu taşıma travması yaşatamam kediciğime🐅😇
Sebebini öğrenmek isterdim hastalık vs veya korku gibi bişey varsa tartışmasız inerim.
Otobuse kendim mumkun mertebe binmemeye calisiyorum kedim olsa ona hic daha saygisizlik yapamam.
İnsanların olduğu yere ne biner ne giderim. Birbirleriyle mutlu mesut sevgiyle yaşasınlar 😂
Hmm sevimli kedimin otobüste falan gitmesinde ne zarar verki kedimi istemeyenle işim olmaz 😊
Öyle bir dünya yok.
Aşılı olduğu taktirde taşımak serbest.
Kedimle otobüsten inerdim. Bisiklete atlayıp, kedimle gideceğim yere giderdim.
Otobüsü indiririz yere daha iyi o saatten sınra kedi inmez
Inerdim korkan insanlar var saygi göstermek gerek tiksinen veya alarjisi olan
inerdim, sonuçta kurallar önemli..
Gerekli bir sebebleri varsa itiraz etmem ama otobuşten indirilicek kadar kötü biri değilim
Ezdirmm kedimi kimseye
Kavga ederdim moduma göre değişir
Inecegim duraga kadar kavga ederim
kediyi üstlerine salarım
Hayir binmissek kime ne zarari var?
Ben hayvanla otobüse binmedim binmemde..
Kediyi bindirmem otobüse zaten
Polemiğe girip tatlı canımı sıkmazdım, inerdim 😅
Kedimi otobüse bindirmem ki..
Kedim bok renginde oldugu icin bok saniliyor
kedinin otobüste ne işi var xd
Beraber inerdim kediyle
inerdim
Tabiki Bende inerdim
Kedimle inerim.
Hep başıma gelen bir şeymiş gibi. d
Binmesin kediyle
Bende inerdim