Metro İstanbul Tramvay İşletmeler Müdürü "Eminönü'nde sahili seyrediyor, bir bakıyorsunuz tramvaya biniyor, bir bakıyorsunuz karşıya geçiyor, bir bakıyorsunuz metrobüse biniyor. Yani inanın İstanbul'un en güzel düzenli olarak bizden daha fazla gezdiğini söyleyebilirim" diye konuştu.BojiMetrobüs şoförü, BOJİ için "Özgür ruhlu, sessiz sakin, kurallara riayet eden, kurallara kesinlikle uyan, sevimli bir dostumuz" ifadesini kullanırken, tramvay hattında çalışan bir kişi de "Uysal bir hayvan, herhangi bir yolcularla bir sıkıntısı yok. Nereye gideceğini biliyor. Nereden bineceğini de biliyor" dedi. Boji gördüğüm çoğu kişiden daha akıllı diyen bir yolcu ineceği durağı kaçırınca kendisini Boji'nin uyardığını söylüyor.BojiHer sabah simit ile kahvaltısını yapan Boji yolcuların verdiği simiti geri çevirmiyor. Boji nereye gideceğini nereden bineceğini ne zaman gideceğini biliyor, her türlü vasıtayla geziyor, şehrin her yerini geziyor. Yolcular çok memnun, şoförler de memnun. Boji örnek bir yolcu keşke tüm yolcular onun gibi sakin olsa diyorlar. Boji tramway, otobüs, metrobüs tüm vasıtalara biniyor, hangi aracın nereye gideceğini, ne zaman kalkacağını biliyor. Trafik kurallarına seyahat kurallarına tam uyuyor.
*Ben sadece metroya bindiğinde , ineceği durağı bilerek mi iniyor diye merak ediyorum. Bence bu köpeğin gezintileri bilim insanları tarafından incelenmeli. *Bana o denk gelmedi ama altıyol boğada, ışıklarda, bakımsız zayıf bir sokak köpeğiyle beraber beklerken, kırmızıda yolun boş olduğunu görünce, ben geçmeye karar verdim ve benimle beraber güvenli geçsin diye onu da çağırdım. Fakat o gelmedi ve beklemeye devam etti. Karşıya geçince merakla onun ne yapacağını bekledim. Yeşil yandığında o da geçti ve yanımdan geçerken ona seslendiğim halde, sanırsın ingiliz kraliyet ailesinin asilzade iti gibi, hiç umursamadan yanımdan öylece geçip gitti. *Her zaman derim, sokak hayvanları candır, ev beslemeleri ise gıcık şımarık tipler :))