AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnternet üzerinden araştırma yapsan daha faydalı olur
Araştırdım baya buraya da danışmak istedim
Burada canım saçma yorumlar alırsın o sebepten söylüyorum
Alıyorum ztn ya belki mantıklı cvp veren gelir diye soru soruyorum neresi olabilir diye soru dışında her şey geliyor
İstanbul tarafında öneriler sunabilirdim size ancak Sakarya maalesef bilgim yok
İstanbul tarafı neresini sunabilirsiniz
Balaban gölü ben çok beğenmiştim ama ücretsiz. Şile Ağva tarafları da hoş olur. Ömerli barajı etrafı güzeldir.
Teşekkür ederim dediğiniz yerlere de bakinacagim öbür kişiler gibi de boş yapmadığınız için sağolun
Siz de sağolun ancak ben ücretli yerlere gitmenizi tavsiye ederim. İyi eğlenceler :)
Teşekkürlerr
sacmalama cok tehlıkelı
Niye
haberın yok mu multecılerde ormanlarda kalıyor artık
İlle ücretsiz olana değil ücretli güzel bir yere gidersek de mülteci yoktur sanırım
sen oyle san hadı kolay gelsın
👋 okey
kurtlar yer diyorum sen şaka sanıyosun
afganların ıcınde kamp yapmaya gıdıcek mıs
Ne afgani kardeşim insanların olduğu yerden ücretli bir yere gidebiliriz günü birlik gidicez gece kalmayacagiz
sen harbıden safsın afganlar ormanlarda saklanıyor ınsanların oldugu yere gıdecek olman bırseyı degıstırmez gıtde gor
Sakarya üzerinde ilk kamp yapan insan olmayacagim
medyabar.com/.../bu-goruntuler-tem-yan-yolda-cekildi-afganlar-sakaryaya-da-ulastilar
iiyi tatiller
Sakarya'yı kirletmeyin..
Ne alaka
Sorduğun soruyu gördüm
Evet gorebilirsiniz kirletmek nereden çıkıyor bir şey yasayinca sakarya mi kirleniyor?
Evet kirleniyor sizinle beraber
Anladım yaşadığınız şehri de kirtlemeyiniz iyi günler.
Sorduğun soru böyle bir siteyi bile kirletti ve kaldırıldı düşün yani.. Resmen sevişecek yer soruyorsun sizin gibiler yüzünden de insanlar artık en doğal yerlere bile gidemez oldu.. Neyse inşallah yapamazsınız
Nsowmwlsmel max akp ben senden daha çok doğal yerlere önem gosteriyorumdur benim naptigim seni alakadar etmez kendi eşine çocuğuna sevgiline bakıp yoluna bakicaksin kimse sizi ilgilendirmez sizde beni. Dediğim şeyi kirletme olarak düşünüyor iseniz onerimdir dünyaya o kirletme sayesinde geldiniz iyi akşamlar.
Ben birey zina değilim.. Herkesi kendiniz gibi görmeyiniz.. iyi geceler.
Siz anlık bir hatayla dünyaya döl israfısiniz iyi geceler.
Ben v/e/l/e/d/-i zina değilim, herkesi kendiniz gibi görmeyiniz*
Kirletme yüzünden buralardasiniz lütfen dol israfı iyi geceler
Ormanda hayvanlar sevişirler.. Sizler onlardan daha aşağıdasınız bu yüzden.
Kendi kendinize laf soktunuz daha fazla rezil olmadan terkedin bence burayı, çok komik görünüyorsunuz v/eled-i zina hanım
Yaw tam abicim sanane la gece gece senle mi ugrasicaz bir soru sorduk musallat oldun hadi ordan git başımdan ağlayıp 31ini çek uyu kafa patlattin milletin ne yaptığını şey edicek kadar geri kafalisin konuşuyorsun burada işine bai
Direkt konuyu rezillige getiriyorsaniz sizin insanlara karışma yetkiniz yok bunu akliniz eriyordur umarım yetkiniz olmadığını?
Ben istediğim yerde istediğimi yaparım kimseyi rahatsız etmeden de takılırım ama siz burada gece beni rahatsız ediyorsunuz?
Üzgünüm ama ters cevaplar veren sensin.. Ben yalnızca fikrimi söyledim ne yaptığın umrumda değil.. Fikrim genel etik kurallarına uyuyor olmalı ki bir tane bile mantıklı cevap alamadın ve sorun kaldırıldı.. Bir de utanmadan kendince hakkımda çıkarımlar yapıp hakaret ettiğini sandın ama bu bile sana döndü.. Kurduğun bütün cümleler rezil, sen kö'peklerden aşağıda bir insansın bir de bana rezilliğin tanımını yapma.. Hadi git iş pişir sonra birgün gelir buralarda ağlarsın terkedildim diye. Hoşt lütfen yazmayın sevgili köpek 🐕
Benim de niyetim rahatsız etmek değildi.. Hem hakaret edip hem saygılı konuşuyorsun.. Ya neyse yazma git işine hadi.
Kurdusmussunuz :D yine özel hayatıma girerek burada şunu bunu dersin sakaryaya kirtletme demek sana düşmez kimin ne yaptığını takmissin ki benim ne yapicagim üzerinden uzun uzun cümleler yazdın burada soru sordum ve sorumla alakasız şekilde ön yargılı olaya girişin var. d
Niyetin rahatsız etmek değil ise ilk sen sizinle kirleniyor diye birine böyle yaklaşırsan ne bekliyorsun? Aynen evet? Biri üstünden kirletiyorsun tarzında hoş hitaplarda bulunmayarak ilk sen hitap şeklini düzeltmeden böyle bulun ben bulununca saygısız de. d
Benim ne yaptığım ilgilendirmez beni tarzında şeyler demissiniz ama konuşmaniz boyunca ne yaptığım üzerinden yargılayıp bunun üzerinden konuşup tartışmayı büyütmüssunuz 👋 sonra da kendinizi melek ilan etmeyi denemissiniz güzel senaryo
Sus ben senin büyüğünüm ayrıca sonuna kadar haklıyım saygısızlık eden sensin
Fark etmez bence
Ormanı inletmeyin kuşlar rahatsız oluyor
Gitme
Neden yazarken sebebini de yazsr mısınız ☺️
Hayalin güzelmiş