Tatil & Seyahat Çubuk- Karagöl'ü ziyaret ettiniz mi? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ankara nın en güzel mekanlarından birisidir.Balıkçılar, kampçılar, mangalcılar, piknikçiler ve doğa yürüyüşü yapacak olanlar için muhteşemdir... hafa sonu orada buluşalım mıhttps://youtu.be/i1_lnLP0Tfo Çubuk- Karagöl'ü ziyaret ettiniz mi? Cevapla Kamp Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Çok sık gitmişliğim vardır, özelikle kış döneminde bir başka güzel. Sağlam bir arabanız varsa her türlü gidilir. Yazında gidip piknik yapacaksın, kamp içeride biraz sıkıntı ama isteyen bir yolunu bulup yapar. 🤣🤣 1 0 Yorumla
TozluPusulaa Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 407 cevap paylaştı. Çok duydum ama hiç fırsatım olmadı. İlk fırsatta gitmeyi düşünüyorum artık 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Gitmistim 4 yıl. once arkadaşım götürdü çok güzel 🤗👍 1 0 Yorumla
_КинГ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Genişliğinden çok derinliği vardır. Dikkat edilmesi gereken biryer.. 1 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet kral yunusa binmiştik köprüsü var orada durduk biraz takıldık :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çubukluyuö ama gitmedim kızılcahamam tarafında var karagöl o güzeldi ama o tarafı seviyorum full orman. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Ankara 'ya gidersem ziyaret ederim. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 635 cevap paylaştı. Güzel yer ama gidemedim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı. Yok etmedim ama güzelmiş. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 613 cevap paylaştı. Etmedim 1 0 Yorumla
DonutGuy Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ankara 'nın olucak. 1 2 Yorumla biradetmehmet +1 yıl öyle yazıyor zaten Yorumla DonutGuy +1 yıl Sen Ankara nın yazmışsın orası Ankara 'nın olucak. Kesme işaretiyle. Yorumla