Öğrenciyim ve turistik Schengen için sponsor istiyorlar. Ben öğrenci olduğum için sigortasız işlerde çalıştım ve öyle para biriktirdim. Ama bana senin seyahatini karşılayacak birini göster diyorlar. Annemi göstermem ev hanımı geliri yok. Babam emekli onu gösterebilir miyim? Ya da aile dışından birini gösterebilir miyim?
Tekrar soruyorum turistik Schengen için.
2-3 gün kalacağım sadece.
Bir de vize başvurusu yapmadan oteli uçak biletini falan ayarlamam olumlu sonuçlanması konusunda şansımı arttırır mı?
Tekrar soruyorum turistik Schengen için.
2-3 gün kalacağım sadece.
Bir de vize başvurusu yapmadan oteli uçak biletini falan ayarlamam olumlu sonuçlanması konusunda şansımı arttırır mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Geciken cevabım için özür dilerim. Yoğun bir turizm sezonu yaşamaktayız. Bu nedenle bir süredir siteye düzenli olarak girip sorulara cevap vermekte zorlanıyorum. Ama bu durumum geçici ve ben tekrar eski aktif günlere kısa süre içinde dönerim. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Soruya gelince. Hemen baştan belirteyim. Aman vize işini çözmeden hiçbir harcama yapmayın lütfen. Şengen öyle çetrefilli bir süreç ki, size anlatamam. Minicik bir nedenden ötürü vize talebinize olumsuz cevap gelebilir.
Bir sponsor konusuna gelince. Babanızın emekli maaşını kabul etmeyebilirler. Bence bir hocanız ile görüşün. Bir hocanız ya da okuldan bir yönetici bu işi üstlenebilir. Bunun dışında, vizeler ile ilgili gençlik forumları ve Whatsapp grupları var. Bence oralarda bir araştırma yapın. Dahası var. Tanıdık vize şirketleri de bu konuda yol gösterebilir. Ama sakın vize işini çözmeden hiçbir harcama yapmayın.
İyi seyahatler
Çok teşekkür ederim konser biletini bitmeden almam lazım ama diğerlerini vizeden sonraya bırakayım o zaman. Yani sponsorun illa aileden biri olması gerekmiyor o zaman? Tanıdığım herhangi biri de durumu yeterliyse olabilir, değil mi?
Ne kusuru çok teşekkürler.