Otobüs firması sahibinin torunu olarak söyleyeyim çok kücüklen sadece çay kahve fanta kola vardı. Sonradan da meyve suyu eklendi. Ama en unutulmaz olanı eti tart çikolatalı be incirliydi 😂
Ben çubuk kraker ve su diyorum.🙂 Bir keresinde otobüsle İstanbul'a gidiyorduk annemle. Muavin ikram servisine başladı. Bize gelince de adam bana yazmaya başladı. İkramları verecek donmuş ekran gibi abi. Neyse ki ben yola tedbirli çıkmıştım, sağ yüzük parmağıma alyans takmıştım. Adamın gözüne sağ yüzük parmağımı soka soka aldım ikramları. O anki surat ifadesini hala hatırladıkça gülerim...🦄🍀❤️
Dondurmaya hiç denk gelmedim. Aklıma nescafe geliyor. Hiç sevmem, kokusu da berbat. O kapalı alanda millette aksi gibi onu ister midem allak bullak olurdu.
Ben 4 ay öncesine kadar kamil koçta çalışıyordum İzmir didim marmaris bodrum arası çok gittim hiçbirinde yoktu pamukkale ile çok ikram değişikliği yapıyorduk :)
ben 13 sene önce de metroda çalışıyordum o zaman daha boldu ikram sabah sandviç akşam dondurma arada Türk kahvesi bilmem kaç çeşit yiyecek kaç çeşit çay... ama şunu bilir söylerim ne kadar çok paran olursa olsun ne kadar zengin olursan ol otobüste verilen ikramin her zaman ayrı lezzeti ayrı zevki oluyor :)