Tatil & Seyahat Işınlanmayı keşfetseniz ilk nereye giderdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben önce şöyle yakın yerlere giderdim. Markete falan. Alet bozulur mozulur uzak yollarda kalmayım.#Cassie Işınlanmayı keşfetseniz ilk nereye giderdiniz? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir mahalle bir ev ışınlanır ışınlanır show yapardım😂 satarım çünkü dikkat çekmeli. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Fiçu fiçu diye 😄 Yorumla GoldenFireball +1 yıl Tatam nerdeyim şimdi burdayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aslında mümkün ama ışınlanarak beleş olurdu sanırım. 😃 1 0 Yorumla
Kbr12345 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Abimgile, bu kadarda vizyonsuz cevap verdim😂😂😂😂gider yeğen sevip gelirim simdi çay içiyorlardir birde cay icerim , Allah im ne kadar vizyonsuzum 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Işınlanmayı bulmuşsak eğer geçmişe yolculuk yapma şansımızda doğmuştur. Bende o zaman geçmişe yolculuk yaparım (Möbius teorisi) 1 0 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Tüm yakışıklıların yanına 🤪 kılık değiştirip giderdim ama sonra karşıma çıkarlar falan 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Bu ara Turkiye gidip gelmem lazim zaman yok.. ama olurdu :P 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Binmem ben o alete korkarım 😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz markete, bakkala gideriz seninle 😄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yok kız içine bile binmem ben yürüyerek giderim😂 Yorumla
saat4 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Mutfağa gider bi çay koyardımyerimden kalkasım yok 0 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tamda olmak istediğim yerdeyim hiç bir yere gitmem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu huzuru bulmuşsun o zaman ❤️ Yorumla Ummtşşş +1 yıl Evet çok şükür Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 358 cevap paylaştı. Şöyle bir maldivler olabilirdi.😄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslında benim de aklıma geldi de yolda bozulursa diye güvenemedim 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ee ozmn beraber gidelim bozulursa da bozulur napak yani. Ekşın olur işte fenamı😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Gittiğimiz yerde yaşamaya devam ederiz artık napalım 😄 Yorumla
yoldangeçiyordum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İsviçre'de İtalya/Almanya sınırında bir yere ya da Fransa'da Lüksemburg sınırına 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Maldivlere gider gelirdim :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes de Maldivlere gidiyor 😄 Yorumla emre00 +1 yıl Cazip bi yer :D Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 412 cevap paylaştı. Heryere.Jumper filmi gibi. 1 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Gelecege gitmek isterdim 3bin yılı olabilir mesela 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl kimsenin olmadığı manzarası güzel bir yere :) 1 0 Yorumla
eatpiekillnotalike Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Baya düşündürücü soru 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki düşün ve cevabını ver. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı. İstanbul'a. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bir mahalle bir ev ışınlanır ışınlanır show yapardım😂 satarım çünkü dikkat çekmeli.
Fiçu fiçu diye 😄
Tatam nerdeyim şimdi burdayım 😂
😄😄
aslında mümkün ama ışınlanarak beleş olurdu sanırım. 😃
Abimgile, bu kadarda vizyonsuz cevap verdim😂😂😂😂gider yeğen sevip gelirim simdi çay içiyorlardir birde cay icerim , Allah im ne kadar vizyonsuzum
Işınlanmayı bulmuşsak eğer geçmişe yolculuk yapma şansımızda doğmuştur. Bende o zaman geçmişe yolculuk yaparım (Möbius teorisi)
Tüm yakışıklıların yanına 🤪 kılık değiştirip giderdim ama sonra karşıma çıkarlar falan
Bu ara Turkiye gidip gelmem lazim zaman yok.. ama olurdu :P
Binmem ben o alete korkarım 😄
Biz markete, bakkala gideriz seninle 😄
Yok kız içine bile binmem ben yürüyerek giderim😂
Mutfağa gider bi çay koyardım
yerimden kalkasım yok
Tamda olmak istediğim yerdeyim hiç bir yere gitmem
Ne mutlu huzuru bulmuşsun o zaman ❤️
Evet çok şükür
Şöyle bir maldivler olabilirdi.😄
Aslında benim de aklıma geldi de yolda bozulursa diye güvenemedim 😄
Ee ozmn beraber gidelim bozulursa da bozulur napak yani. Ekşın olur işte fenamı😄😄
Gittiğimiz yerde yaşamaya devam ederiz artık napalım 😄
İsviçre'de İtalya/Almanya sınırında bir yere ya da Fransa'da Lüksemburg sınırına
Maldivlere gider gelirdim :D
Herkes de Maldivlere gidiyor 😄
Cazip bi yer :D
Heryere.
Jumper filmi gibi.
Sevdiğim adamın yanina.🥳
İspanyaya gitmek isterdim
Dünyada bir yer olmayacağı kesin..
Var gitmek istediğim bir yer.
Gelecege gitmek isterdim 3bin yılı olabilir mesela
Sulak ve sıcak alanlara
kimsenin olmadığı manzarası güzel bir yere :)
Baya düşündürücü soru
Peki düşün ve cevabını ver.
Aileden uzağa neresi olursa olsun
sanırım yeni zelanda vea japonya
İstanbul'a.
Var bir kaç yer.
Sevdigimin yanına
Sevgilimin yanına
çorum
Adi bende sakli😅😅
Schliersee/Almanya
Aya giderim