Tatil & Seyahat Güzel bir kaplıca bölgesi öneriniz var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Otel olarak degil;bulundugu ortam olarak guzel olan bir yer soruyorum. Güncellemeler+1 yıl Afyon, Kütahya, Yalova dışında bir yer... Güncellemeler+1 yıl Doğası guzel yerler lütfen... Güzel bir kaplıca bölgesi öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Kütahya'nın kaplıcaları iyidir. Kütahya merkezin yakınında Yoncalı ve Ilıca kaplıcaları güzeldir. Afyon'un da kaplıcaları iyidir diye duydum fakat oranınkine gitmedim. 0 0 Yorumla
yenibirisi1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ulaş bana dağda mükemmel Bi yer biliyorum yemyeşil orman içi 0 1 Yorumla yenibirisi1 +1 yıl Ulaş bana Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Afyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kütahya'nın kaplıcaları iyidir. Kütahya merkezin yakınında Yoncalı ve Ilıca kaplıcaları güzeldir. Afyon'un da kaplıcaları iyidir diye duydum fakat oranınkine gitmedim.
Ulaş bana dağda mükemmel Bi yer biliyorum yemyeşil orman içi
Ulaş bana
Afyon Gazlıgöl..
#Vesselam
Afyon
Afyon iyidir
Oruçoğlu Afyon
Afyon
Afyon
İzmir'de çok var