Sonbaharın en güzel ayı Eylül'deyiz. İstanbul'a yakın hafta sonu gidilebilecek en güzel yer neresidir? Önerilerinizi bekliyorum :)
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Güzel öneri gelirse ben de giderim not almaya geldim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
- +1 yıl
Yakınlık olarak bilmiyorum size uyar mı?
Biz gecen hafta 3 arkadaş Ayvalık, Cunda yaptık, yol uzun sürebilir.
Deniz sart degil ise Edirne guzel , Meriç kıyısında kahvaltı ve eski çarşıyı gezmek olabilir.10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arabanız var mı yoksa toplu ulaşımla mı gideceksiniz?
Günü birlik mi yoksa birkaç gün kalacak mısınız?
Deniz, doğa, kültür, yeme içme.. vs aradığınız nedir?
Bütçe sınırınız var mı.. vs?
Bence bunları da belirtmeliydiniz.00 Yorumlaİstanbul'da da gidilecek bir sürü yer var bence onlardan başlamalı :)
10 Yorumla- +1 yıl
Atatürk abratoryumu kesinlikle tavsiye ederim İstanbul içinde hiç uzağa gitmene gerek yok
00 Yorumla Şileye devamlı giderim. Gayet güzel bir yer. İstanbulun arka bahçesi gibi bir yer bence.
00 Yorumla- +1 yıl
Bu hafta sonu Kıyıköye gidicez arkadaşlarla çok övdüler inşallah pişman olmayız.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben yıllardır İstanbul'da yaşıyorum ve ben hep Kıyıköye giderim yaz aylarında , Kışın da evde kendimi ısıtırım😅
00 Yorumla Sahilkamp İstanbul'da falezlerin üstüne kamp at. Missss
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Edirne. Selimiye camii karşısında güzel uygun fiyatlı pansiyonda var 1 gecede orada kalabilirsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Net şiileee, göl tarafı harika güzel
10 Yorumla - +1 yıl
vala ağvaya gidin bence cok isterdim şu an gitmeyi
00 Yorumla - +1 yıl
Silivri Danamandıra ' yı önerebilirim
03 Yorumla- +1 yıl
İlk kez duydum. Merak ettim baktım, çok hoş görünüyor keşke buraya taşınsaymışım dedim 🙄
- +1 yıl
Kesinlikle güzel baya güzel burası göletin üzerinde oturup keyif yapmak çok iyi oluyor 🙂
- +1 yıl
İstanbul'a iki hafta önce taşındım. Cidden bu mekan tam benlikmiş. Nasıl bu ayrıntıyı bilmem, üzüldüm.. Neyse gezmeye gideceğim artık:)
- +1 yıl
Darlık barajı (nokta)
00 Yorumla - +1 yıl
Sapancada bungalov evlere gidin.
00 Yorumla - +1 yıl
Gebze diye biliyorum.
00 Yorumla polonezköy çatalca şile ayva
00 YorumlaBursa
00 Yorumla- +1 yıl
şile polonez köy
00 Yorumla - +1 yıl
Şile , Ağva , Abant
00 Yorumla - +1 yıl
Bençe en güzel yer Sultan Ahmet de gidin
00 Yorumla - +1 yıl
yalova
00 Yorumla - +1 yıl
Poranezköy
00 Yorumla Kesinlikle ERİKLİ
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ağva
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kocaeli
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 500 cevap paylaştı. İğneada olabilir
00 YorumlaŞile
10 Yorumlakadıköy
00 Yorumla- +1 yıl
Hello
00 Yorumla - +1 yıl
Pierre Loti
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > İstanbul'a yakın, hafta sonu gidilecek en iyi yer neresidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba @Elif-TheQueen,
İstanbul'a yakın ve kolayca ulaşılabilecek yerler hem Trakya'da var, hem de Anadolu tarafında. Ben her iki taraftan da öneriler paylaşayım. Kararı siz verin. Öncelikle memleketim Bolu ve ilçelerini programa alabilirsiniz. Şunun şurasında 3 saatte Bolu'da olursunuz. (İstanbul'da yaşıyorsanız) Mengen, Mudurnu, Göynük ilk etapta önereceğim yerler. Bakın Düzce ve ilçeleri de var daha.)
Buna göre aşağıdaki önerilerimi değerlendirin. Geçenlerde İstanbul gezisi için bir liste sunmuştum. İzninizle tekrarlayayım. Bu konuda seçimlerinizi kendi meraklarınız, ilgi alanlarınız, yaşam tarzınız belirler.
Bir de şöyle bir listem var.
İyi gezmeler. Bölge olarak mutlaka görmenizi önereceğim yerler; Bunlar da İstanbul'a çok yakın yerler. Hem buralar henüz tam anlamı ile İstanbul sayılmazlar.
Gezerken birkaç başlık atında program yapın
Buyurun;
Rakoczi Müzesi, Namık Kemal Evi ve Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi’ni mutlaka ziyaret edin, tanıyın ve bu kent ile ilgili bilgi biriktirin.
Aman buram buram Trakya kokan o tertemiz köyleri gezmeyi de unutmayın. Aşağıda bir liste sunuyorum. Önceden bir plan yaparak gidin.
Hoşköy’de Hora Feneri’ne gidin.
Uçmakdere’de yamaç paraşütünü deneyin.
Müzeler
Temiz plajlar
Kamp ve piknik alanları
Tekirdağ Köyleri
Hocam Kartal'a İstanbul sayılmaz demeseydiniz keşke :) kendimi Kocaeli'de yaşıyor gibi hissettim şu an