Tatil & Seyahat Aşı olmayan eşinizi bırakıp balayına gider miydiniz? tomie1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Açıkçası ben giderdim 🤭 Siz ne yapardınız? Giderdim Gitmezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşı olmayan eşinizi bırakıp balayına gider miydiniz? Cevapla Balayı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Ne saçma bir soru bu ablacım? Balayı eşle yapılan evlilik sonrası tatil değil mi? Eş yoksa bal ayı nasıl oluyor? Tatile gider misin desen neyse 0 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eşim yanımda olmazsa balayının ne anlamı olur? onu her şeyiyle yanımda hissetmeliyimki gerçekten zihnimi boşaltıp huzurlu günler geçirebileyim. 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl . ötü yiyen varsa gitsinde görim :D hatta ben gittim desin. Ona tam takıcam :D 1 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tek başına gittiğim balayı değil tatil olurdu. Eşimi bırakıp gitmezdim 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Balayının amacı ne eşinle güzel romantik vakit geçirmek önsüz gideceksem ne anlamı var 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Giderim o hiç gelmeyecek çünkü ve biz hiç eş olmayacağız 0 0 Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Giderdim olsaydı napiyimm, veya çok üzülürse balayıyı eve getirimmm😏 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Araba kiralar giderdim.. bu arada yurtdışından gelen turistler ulkedeki her uygulamadan muaf, biz köle miyiz yahu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balayının amacı eşle vakit geçirmek değil mi? Tek başıma ne yapayım? Ikna ederim asiya ya da bende gitmem. 0 0 Yorumla
şiir_gibi_adam Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Eş olmadan balayı olurmu be , olsa olsa zehir ayı olur 😇 1 0 Yorumla
isyanediyorumisyan Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Aşı olmayan eş Balayına tek giden eşVe bunlar üreyecek 0 0 Yorumla
goddesofsex Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Balayının olayı zaten eş ile gitmek. Kocasız napayım balayını? 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Balayı beraber yapılır 0 0 Yorumla
Gezentavuk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana köy tatil. O yüzden o da gelir 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. blöf yaparım aşı olsun diye :D ama gitmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giderim başka erkeklerle balayı yapardım 0 1 Yorumla TatlıAyran +1 yıl Srtuk😄 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Gitmem tabiki.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne saçma bir soru bu ablacım? Balayı eşle yapılan evlilik sonrası tatil değil mi? Eş yoksa bal ayı nasıl oluyor? Tatile gider misin desen neyse
Eşim yanımda olmazsa balayının ne anlamı olur? onu her şeyiyle yanımda hissetmeliyimki gerçekten zihnimi boşaltıp huzurlu günler geçirebileyim.
. ötü yiyen varsa gitsinde görim :D hatta ben gittim desin. Ona tam takıcam :D
Tek başına gittiğim balayı değil tatil olurdu. Eşimi bırakıp gitmezdim
Balayının amacı ne eşinle güzel romantik vakit geçirmek önsüz gideceksem ne anlamı var
Giderim o hiç gelmeyecek çünkü ve biz hiç eş olmayacağız
Giderdim olsaydı napiyimm, veya çok üzülürse balayıyı eve getirimmm😏
Araba kiralar giderdim.. bu arada yurtdışından gelen turistler ulkedeki her uygulamadan muaf, biz köle miyiz yahu?
Balayının amacı eşle vakit geçirmek değil mi? Tek başıma ne yapayım? Ikna ederim asiya ya da bende gitmem.
Eş olmadan balayı olurmu be , olsa olsa zehir ayı olur 😇
Aşı olmayan eş
Balayına tek giden eş
Ve bunlar üreyecek
Balayının olayı zaten eş ile gitmek. Kocasız napayım balayını?
Balayı beraber yapılır
Eş olmadan balayı? Bune saçmalık.
Tereddüt bile etmem☺️☺️
Soru buram buram çelişki kokuyor
Bana köy tatil. O yüzden o da gelir
blöf yaparım aşı olsun diye :D ama gitmem
Giderim başka erkeklerle balayı yapardım
Srtuk😄
Tek başına napacan
Gitmezdim öyle şeymi olurmuş eşin sonuçta
eş olmadan balayı mı olur az mantık
Gitmem tabiki..