Avm lere sokmadilar avm siz yasayacagjma piyasa yaparak olürüm diyip vurmustum asiyi. Ama sonra herkesi aldilar boyle olacagini bilsem bikac ay disimi sikar olmazdim.
Asiyi olduktan sonra butun ayarim kacti. Cogu kisi de bunun farkinda. Ama kimse de cikip bu devlet bizi buna zorladi ama bize zarar verdi biri bunun hesabini versin demiyor farkinda misiniz
Sağlıklı yaşamaya dikkat edin. Hem tıp hem din bilgisi olan birine hacamat yaptırabilirsiniz güvenli bir yer varsa. Serhat Fındık Hoca'yı takip edebilirsiniz.
Önceden bildiğim için hiç kimseye yaptırmadım ama tanıdıklar hükümetin başındaki oluyor diye yaptırdı gülerek çoğu sigara alkol almadığı halde bypass ameliyat oldular şimdi kafalarını vuruyorlar ne çare iş işten geçti artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elhamdülillah olmadım https://hizliresim.com/gkccox3
Avm lere sokmadilar avm siz yasayacagjma piyasa yaparak olürüm diyip vurmustum asiyi. Ama sonra herkesi aldilar boyle olacagini bilsem bikac ay disimi sikar olmazdim.
Umarım halk uyanır
Asiyi olduktan sonra butun ayarim kacti. Cogu kisi de bunun farkinda. Ama kimse de cikip bu devlet bizi buna zorladi ama bize zarar verdi biri bunun hesabini versin demiyor farkinda misiniz
Maalesef demiyor DSÖ çıkmak lazım dso şeytani örgüttür
Olmazdim ama mecbur oldum
:(
Maalesef
Aşıdan sonra ölümler arttı kalp krizi genç ölümler arttı biyolojik silah mRNA aşıları genetik değiştirdi
Sağlıklı yaşamaya dikkat edin. Hem tıp hem din bilgisi olan birine hacamat yaptırabilirsiniz güvenli bir yer varsa. Serhat Fındık Hoca'yı takip edebilirsiniz.
Evet takip edin teşekürler bilgiler için ümit aktaş canan Karatay takip ediniz
Aşı olmadım, bana mantıksız geliyordu.
İyi ki
Olmadım ailemede vurdurmadım ondan içim rahat
Elhamdülillah
👍👍
Zorla aşılama kölelik düzeni istiyorlar
Önceden bildiğim için hiç kimseye yaptırmadım ama tanıdıklar hükümetin başındaki oluyor diye yaptırdı gülerek çoğu sigara alkol almadığı halde bypass ameliyat oldular şimdi kafalarını vuruyorlar ne çare iş işten geçti artık
Umarım halk uyanır
Sanmam
Üzücü durum küreselciler hizmet ediyorlar yöneticiler kukla
Yeni salgın olsa acaba aşı olurlar mı toplumu bilinçlendirmek istiyorum
Bizim milletimizin canı yanmadan bişey yapmaz şimdi canı yandıya akıllanmıştır bidaha aşıyı kolay kolay olacağını sanmıyorum
İnşallah
Aklım vardı, olmadım 😀
Zaten olmadım
o zamanda olmadik
Olmadım