Tatil & Seyahat Hiç yurt dışına çıktınız mı? CananKarakurt Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yurtdışına çıktınız mı hangi ülkeleri gezdiniz Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç yurt dışına çıktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Annem Rus olduğu için Rusya'ya, Çeçen olduğum için bağımsız bir ülke olmasa da Çeçenistan'a, bir kez de tatil için Mykonos'a yani Yunanistan'a gittim. 1 2 Yorumla TürkErkeği53 +1 yıl Ruslar ve çetenler bir birini sevmezler Yorumla massalizm +1 yıl Hepsi aynı diye bir kaide yok, benim büyükbabam savaşta Çeçenlere yardım etmiş Rus olduğu halde. Ve büyükbabam gibi binlerce Rus vatandaşı insan var Çeçenlere destek veren Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır, hiç çıkmadım. En az 8 sene sonra arabayla çıkmayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Yıldırım41 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İran Güney Azerbaycan bölgesine gitmiştim üç kez. Türk soydaşlarımızın yaşadığı bir bölge :) 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Ben daha bu yaşıma kadar İstanbul dışına bile çıkmadım :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bi kaç ülkeye gittim evet. irlandaya gittim. hollandaya ve japonyaya 0 0 Yorumla
kimene44 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yok ben daha şehir dışına bile çıkamadım 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. evet çıktım almanya fransa belçika hollanda 0 0 Yorumla
123Cananmojo123 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Daha yaşadığım şehri hiç bilmiyorum, gezmedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Annem Rus olduğu için Rusya'ya, Çeçen olduğum için bağımsız bir ülke olmasa da Çeçenistan'a, bir kez de tatil için Mykonos'a yani Yunanistan'a gittim.
Ruslar ve çetenler bir birini sevmezler
Hepsi aynı diye bir kaide yok, benim büyükbabam savaşta Çeçenlere yardım etmiş Rus olduğu halde. Ve büyükbabam gibi binlerce Rus vatandaşı insan var Çeçenlere destek veren
Hayır, hiç çıkmadım. En az 8 sene sonra arabayla çıkmayı düşünüyorum.
İran Güney Azerbaycan bölgesine gitmiştim üç kez. Türk soydaşlarımızın yaşadığı bir bölge :)
Ben daha bu yaşıma kadar İstanbul dışına bile çıkmadım :)
bi kaç ülkeye gittim evet. irlandaya gittim. hollandaya ve japonyaya
Gitmedim ama gitmeyi çok isterdim
Yok ben daha şehir dışına bile çıkamadım
evet çıktım almanya fransa belçika hollanda
Bır kaç kere çıktım
Hayır, siz?
Her hafta
Çıkmadım
Maalesef çıkmadım.
Hayır
Hayır
Hayır çıkmadım
Rusyaya gittim
Daha yaşadığım şehri hiç bilmiyorum, gezmedim.
Kıbrıs, ukrayna
5 yıl yaşadım..
Hayır sen guxellık