Tatil & Seyahat Hangi ülkeyi gezmek isterdiniz :) ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kesinlikle tek geçerim. Güncellemeler+1 yıl birisi de bora bora adaları desin bee Hangi ülkeyi gezmek isterdiniz :) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonÇomarBükücünüz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Suriye ve Afganistan ama zaten geziyormuşum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hanım hanım kabil ayağınıza geldi hala yaranamadılar size püü xkxkxk Yorumla SonÇomarBükücünüz +1 yıl Dur hele Katar'ı unutmuşum Yorumla Soran +1 yıl hayır şu an somalilieri çağırıyoruz biz gidemşyosak onları getiririz aga Yorumla SonÇomarBükücünüz +1 yıl Doğu Türkistan hariç herkes gelebilir biz arap seviyoruz içinde Türk geçen hiç kimse giremez ülkemize Yorumla
brokenbitch Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl italyaa özellikle sicilyaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ozamann sen The GodBitcher dkdkdkdk Yorumla
demir1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl İspanya, barca ötesini gezmek istiyorum 0 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl İskandinav ülkeleri olabilir doğası çok güzel 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 689 cevap paylaştı. İspanya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha Türkiyeyi gezemedim, ama sanırım mısırı gezmek isterdim
Suriye ve Afganistan ama zaten geziyormuşum
hanım hanım kabil ayağınıza geldi hala yaranamadılar size püü xkxkxk
Dur hele Katar'ı unutmuşum
hayır şu an somalilieri çağırıyoruz biz gidemşyosak onları getiririz aga
Doğu Türkistan hariç herkes gelebilir biz arap seviyoruz içinde Türk geçen hiç kimse giremez ülkemize
italyaa özellikle sicilyaa
ozamann sen The GodBitcher dkdkdkdk
Cermen Ülkelerini gezmek isterdim
ABD’yi gezmek isterdim
İspanya, barca ötesini gezmek istiyorum
İsrail görmek isterim
Küba, maldivler, jakarta
İskandinav ülkeleri olabilir doğası çok güzel
İspanya
Norveç...
sevgilimle kore ye gitmek
hindistaaan