Tatil & Seyahat KPSS'den sonra stres atılacak tatil aktiviteleri neler? greatman7 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne fikir verebilirsiniz baya sıkıldım evde Güncellemeler+1 yıl Antalyadayım bu arada KPSS'den sonra stres atılacak tatil aktiviteleri neler? Cevapla Tatil Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu kadar kasıcak ne var stres yapıyon kpss hayatın sonu değil 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kitaplari parcalamak. d 1 1 Yorumla greatman7 +1 yıl Mantıklı da uğraşamam şimdi gezip eğlenmem lazım :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dalışa gitmiştim. Süperdi alttaki yasamın içinde olmak baya sıfırlanmış hissettirdi. 0 1 Yorumla greatman7 +1 yıl Ben de Antalyadayım ama öyle ona gidilcek bi ortam yok bildiğim Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatile git 0 1 Yorumla greatman7 +1 yıl Antalyadayım zaten insan tatil yerinde bile sıkılıyor bazen :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Branş? 0 2 Yorumla greatman7 +1 yıl Neden sordunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evde mi dışarıda mı? 0 5 Yorumla greatman7 +1 yıl Farketmez Yorumla greatman7 +1 yıl Evde durmak istemiyorum açıkçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Piknik örtüsü al kitap okuyorsan kitap al kahveni al git gölge bir Çimen de otur rüzgarı dinle müziğini dinle kendini dinle. Yorumla greatman7 +1 yıl Güzel fikir aslında teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar kasıcak ne var stres yapıyon kpss hayatın sonu değil
Kitaplari parcalamak. d
Mantıklı da uğraşamam şimdi gezip eğlenmem lazım :D
Dalışa gitmiştim. Süperdi alttaki yasamın içinde olmak baya sıfırlanmış hissettirdi.
Ben de Antalyadayım ama öyle ona gidilcek bi ortam yok bildiğim
Tatile git
Antalyadayım zaten insan tatil yerinde bile sıkılıyor bazen :D
101 oynamaya
Branş?
Neden sordunuz
Merak ettim
Evde mi dışarıda mı?
Farketmez
Evde durmak istemiyorum açıkçası
Piknik örtüsü al kitap okuyorsan kitap al kahveni al git gölge bir Çimen de otur rüzgarı dinle müziğini dinle kendini dinle.
Güzel fikir aslında teşekkür ederim
Rica ederim.